Weekendens støvlespots: Det bedste fra Copa America og Soccer Aid 16

06.06.2016

Skrevet af Mathias

Nu begynder det… En måned af ren fodbold, som helt sikkert kommer til at bringe nogle seriøse støvlespots med sig. Copa America startede i weekenden og har allerede leveret lidt. Læs med her og se hvad der fangede vores opmærksomhed.

Miguel Samudio (Paraguay) - adidas Copa America SL custom

Vi sparker tingene i gang med et spot man ikke ser hver dag. Vi bliver nok nødt til at indrømme, at vi heldigvis ikke blev oppe og så 0-0 kampen mellem Paraguay og Costa Rica, men efter at have kigget kampbillederne igennem, så var der stadig lidt vi bed mærke i. Miguel Samudio spillede i et par adidas Copa SL, hvor han af en eller anden mystisk grund har fjernet den overlappende pløs. En underlig beslutning hvis du spørger mig, fordi det er en af de fedeste detaljer. Hver mand sin smag…

Edinson Flores (Peru) - Umbro Medusæ

Umbro er faktisk virkelig godt repræsenteret ved Copa America, hvor de har indtil flere spillere og hold i dobbelt diamanten. En af dem er Edinson Flores, som fremviste den fremragende hvide Umbro Medusæ farvevariant.

Robbie Williams (England Soccer Aid 16) - Nike Magista Obra Spark Brilliance

Og nu over til en noget mindre konkurrencepræget kamp, fordi mens der blev spillet Copa America, var Unicef værter for Soccer Aid 16 på Old Trafford. Superstjerner som Cafu, Ronaldinho, Louis Tomlinson og Robbie Williams var med, og viste deres støtte til det gode formål. Til eventet havde Robbie Williams anskaffet sig et par af de nye Nike Magista Obra Spark Brilliance. Nu laver han både frøkener og assists.

Edgar Davids (Rest of the World, Soccer Aid 16) - adidas Messi 15.1

Udover Robbie, var Edgar Davids også med til Unicef Soccer Aid 16, hvor han hoppede i et par af Lionel Messis gamle signaturstøvle. Et interessant valg af støvler, men hvis han vil vise sin beundring for den argentinske troldmand, så kan man jo ikke bebrejde ham.

Aaron Ramsey (Wales) - New Balance Visaro II Whiteout

Nye whiteout støvler til at matche hans nye hår. Aaron Ramsey spillede mod Sverige i et par whiteout New Balance fodboldstøvler, som nærmest helt sikkert er den næste generation af Visaro. Og hvis den første version er noget at gå efter, så bliver næste model lige så stærk en støvle til banens trequartista. Glæder mig til at se hvad de har i ærmet.

Zlatan Ibrahimovic (Sverige) - Nike Mercurial Vapor XI and Vapor X

Zlatan scorede ikke selv, men det ændrer ikke på at han orkestrerede hvert eneste svenske angreb, da de afmonterede Wales. Han har trænet i Nike Mercurial Superfly XI og varmede også op i dem, men da det blev tid til kampstart var han tilbage i den tiende generation. Jeg forestiller mig dig, at vi snart ser ham i Vapor XI under en kamp.

Bacary Sagna (Frankrig) - Nike Hypervenom Phantom II

Vi glædede os i lang tid på Nike bragte den gamle overdel på Hypervenom og det samme ser det ud til Bacary Sagna har. Han har i hvert fald været hurtig til at skifte fra Nike Mercurial Superfly til Hypervenom, så snart NikeSkin konstruktionen var tilbage. Et interessant valg for en højreback.