Top 5 - De største La Liga talenter

14.08.2015

Skrevet af Mathias

Den nye La Liga sæson starter lige om snart og for at fejre den liga, som er hjemme til superstjerner som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar, tænkte vi at tage et på fremtidens stjerner. Vi har sat en lille top 5 sammen over de største talenter i Spanien lige nu. Det her er kun min liste, men stol på mig når jeg siger, om ikke andet bliver de vanvittige i Football manager…

5. - Alvaro Vadillo (Kantspiller) - Real Betis

Han har faktisk spillet en god del på førsteholdet allerede hos Real Betis, så det er ikke fordi han venter på at få chancen på førsteholdet. Det gør bare det faktum, at han kun er 20 år gammel, endnu mere vanvittigt og han er uden tvivl en at holde øje med i La Liga i år.

4. - Zakaria Bakkali (Kantspiller) - Valencia CF

Bare rolig, jeg skal nok vælge andet en kantspillere længere nede af listen, men der er bare rigtig mange talentfulde fløjspillere i La Liga. Bakkali er en af dem, efter at have rykket til Valencia fra PSV. 19, målsøgende, stærk og hurtig - kan snildt blive en superstjerne.

3. - Iñaki williams (Angriber) - Athletic Bilbao

Athletic Bilbao er kendt for deres regel om kun at bruge spillere fra baskerlandet, så Inaki fik ekstra meget opmærksomhed, da han kun er den anden spiller i klubbens historie, der har afrikanske rødder. Han har allerede spillet på det spanske U21 landshold og det her kunne let blive hans breakthrough år, hvor han virkelig bliver en stjerne i ligaen. Køb ham i FIFA 16 karriere mode - han er et bææææst!

2. - Alen Halilovic (Offensiv midtbanespiller) - Barcelona

Han fik allerede meget opmærksomhed i en meget ung alder og Barcelona var hurtige til at opsnappe ham. Han har allerede spillet på det kroatiske landshold og har potentialet til at blive hvad som helst. Han kommer nok ikke til at spille meget for Barcelona’s A hold, så måske en lejeaftale andetsteds ligger i luften? Der er nok godt med bejlere om underskriften.

1. - Saul Niguez (Midtbane) - Atletico Madrid

Det er altid svært at rankere unge spillere, fordi de kunne snildt blive til intet. Det kan jeg bare ikke helt se ske med Saul Niguez, som allerede har vist sin kvaliteter for Atletico Madrid og næste mål for ham må være en permanent plads i startopstillingen. Han er kun 20 og kan snildt blive en af de bedste spillere i verden om nogle år. Tiden vil vise det. Han scorede et saksespark mod Real Madrid på sin debut, så han har det der skal til.

Listen er sat sammen af spillere, som har et par førsteholdskampe, men endnu ikke er slået helt igennem. Det er hvorfor etablerede stjerner som Varane og folk skal også lige slappe af med Martin Ødegaard, som er et par år fra at vise noget. Er du enig med listen, eller er der en spiller du ville bytte ud med en anden? Fortæl os hvordan din liste ser ud i kommentarfeltet herunder.

ALT_TAG