Under Armour ClutchFit Force 2.0 - Spækket med teknologier

04.06.2016

Skrevet af Jonathan

Amerikanske Under Armour er endelig tilbage i vores sortiment. Vi ser nu nærmere på deres to siloer og i denne artikel kigger på den teknologi-spækkede ClutchFit.

En grov fortolkning af Under Armours navn til denne silo er at noget tilpasser sig og klynger sig sammen om noget. I denne forbindelse vil det være fodboldstøvlen der tilpasser og klynger sig sammen om foden. Og det er lige præcis det, som teknologien bag ClutchFit Force 2.0 er baseret på. Den er udviklet til den alsidige midtbane med overblik, kontrol og even til at forudsige spillet.

Med Granit Xhaka som den helt store stjerne, har Under Armour skabt en fodboldstøvle spækket med teknologier, for at levere deres bud på en ekstremt velovervejet fodboldstøvle. Overdelen, som danner basis for ClutchFit Force 2.0 konceptet er udviklet i mikrofiber, mens et timeglas formet mønster er inkorporeret. Denne teknologi sidder og former sig efter konturerne på foden, udvider og strækker sig i takt med foden bevægelser – netop for at skabe en oplevelse af at støvlen er en naturlig del af foden.

Gå ind og køb Under Armour ClutchFit Force 2.0 lige her.

Illusionen af at disse ClutchFit Force fodboldstøvler nærmest er som en ”bonusfod” forstærkes også af Under Armours særlige ydersål, som er designet både fysisk og visuelt for at arbejde tæt med fodens naturlige bevægelser. Hele oplevelsen kulminerer med amerikanernes Charged Cushioning teknologi, som dæmper og absorberer kraften ved hvert skridt. Dermed får du større gavn af energifordelingen i dine løb.

Hvis der er en ting man kan regne med hos Under Armour så er det at de har deres teknologiske bagland helt i orden. Det er ClutchFit et tydeligt eksempel. Spørgsmålet er, om det bliver for meget af det gode? Nogle gange kan man også tænke at man bare gerne vil have en helt almindelig fodboldstøvle. Jeg synes personligt at den både ser og føles rigtig lækker. Hvad synes du?

Under Armour har ry for at være et pålideligt brand, når det kommer til teknologiske snilde. Det er ClutchFit et klart eksempel på. Men bliver det for meget af det gode?