Designet af den nye NJR X Jordan Hypervenom inspireret af Jordan V

01.06.2016

Skrevet af Jonathan

Nike har netop løftet sløret for et legendarisk samarbejde mellem to af ikoner fra hver deres sportsgren. Hør om tankerne bag det i denne video.

Hvis du ikke har set ham optræde i NBA, så har du nok hørt om hans Air Jordan kollektion med det ikoniske Jumpman logo. Skulle de her to rimelig uundgåelige ting været gået forbi din snude, så har du vel som minimum set Space Jam!? Vi taler naturligvis om Michael Jordan – en af sportens absolut største personligheder både på og udenfor banen. Og selv om Jordan brandet på ingen måde er ved at gå i glemmekassen, så har Nike i dag for alvor givet liv til den ikoniske Jumpman. Og de har selvfølgelig brugt et af de hotteste navne fra fodboldlandkortet, Neymar Jr.

Du kan skrive dig op her og få besked så snart Neymar Jr X Jordan bliver sat til salg.

Michael Jordan set the standard for greatness. He’s an incredible competitor and a champion. I’ve always admired him, so to collaborate with him and have his icon on my boots means a great deal to me. Neymar Jr., Brazil & Barcelona.

Neymar Jr. X Jordan kollektionen eller bare NJR X Jordan kalder Nike samarbejdet og er en lancering af et par Jordan inspireret Hypervenom Phantom II fodboldstøvler. Mere specifikt er designet hentet fra Jordan V, som Neymar Jr. selv pegede ud som den model han synes var fedest. Det og mange flere designtanker kan du høre om i ovenstående video. Støvlerne kan du helt eksklusivt få fingre i fra på fredag – så skynd dig, før alle par bliver revet væk fra hylderne.