Hummel præsenterer de nye St. Pauli trøjer frem mod 2015/16 sæsonen

13.08.2015

Skrevet af Mathias

St. Pauli er en meget speciel fodboldklub. Klubbens kultstatus betyder, at selvom selve fodboldens kvalitet en gang imellem halter lidt bagefter, så har de stadig nogle af verdens mest passionerede og berømte fans. Disse fans kommer nu til at være helt klar til den nye sæson, fordi Hummel har præsenteret klubbens fulde udvalg af 2015/16 trøjer.

Hummel har 3 nye St. Pauli trøjer klar til den nye sæson, som alle har helt vidt forskellige designs, men stadig er tro overfor den ungdommelige og friske atmosfære der er i klubben. Specielt den nye udebane- og tredjetrøje har et energisk look efter min mening og designet brugt på dem reflekterer klubbens filosofi storartet.

Hjemmebanetrøjen er jeg lige lidt mere i tvivl om, fordi lad os være helt ærlige, brun er altid en svær farve at bære. Hummel vel har gjort det ret godt, hvis man tænker over brun skulle være den hovedsagelige farve. Det er hjemmebanetrøjen, så selvom at jeg, som neutral, ikke synes om den, så er jeg sikker på St. Pauli’s passionerede fans vil elske den.

Du kan finde de tre nye trøjer her - kun 499 Kroner.

Hummel er ikke et brand, som er bange for at prøve nogle nye ting, hvilket de bestemt fik bevist med Depotivo Guadalajaras hjemmebanetrøje, som støttede kampen mod homophoby. Hummel fortsætter kampagnen på den nye St. Pauli 2015/16 udebanetrøje, dog bare på en lidt mere diskret måde, med det berømte flag på ærmerne. En flot gestus til en god sag.

Der er massere a variation på de nye St. Pauli Hummel trøjer, med lidt til enhver smag. Jeg er sikker på klubbens berømte fans vil være ude i stor flok i den nye trøje. Jeg er ikke helt solgt på de nye trøjer, men kan kan ikke sige noget ondt rigtig om dem. Hvad synes du om dem?