Læs mere om Under Armour Spotlight | Beviset på at fart og komfort kan kombineres!

02.05.2016

Skrevet af Mathias

Alt for længe har Unisport ikke haft Under Armour i vores ellers imponerende sortiment af fodboldstøvler. Det skal der ændres der på nu. Kom med, når vi kigger nærmere på amerikanernes helt nye Spotlight silo.

For dem af jer, som ikke er helt sikre på, hvad Under Armours fodboldstøvle setup er, så har de to hovedsiloer. Under Armour ClutchFit Force 2.0 er bygget til den alsidige spiller, som har et kontrolleret touch og styrer kampens tempo, mens Under Armour Spotlight er bygget til fart. I denne blog ser vi nærmere på Spotlight støvlerne, men hvis du også vil vide mere om Clutchfit, så hold øje med siden, fordi den ser vi helt sikkert også nærmere på.

De helt nye Under Armour Spotlight fodboldstøvler følger i den foregående Speedform støvles fodspor, men har fået et par essentielle modifikationer, som ændrer dens dynamik dramatisk. Mens støvlens hovedfokus stadig er på at skabe ravage og gøre selv de mest erfarne forsvarsspillere nervøse, så betyder støvlens nye kvalitet at den også har et seriøst element af komfort.

UA er selv meget sikre på det produkt de har skabt, og kalder den selv verdens mest behagelige speedstøvle, og efter at have prøvet dem på er det svært at erklære sig uenig i den melding. Komfort i et par fodboldstøvler kommer hovedsageligt fra et godt fit og stærk lockdown i støvlerne, hvilket er noget Under Armour Spotlight bestemt formår at give. Begge disse egenskaber hjælper tilfældigvis også på fart, så det virkede også naturligt at kombinere dem i denne konstruktion.

Du kan bestille et par af de helt nye Under Armour Spotlight fodboldstøvler lige her!

UA Spotlight er lavet med SpeedForm overdelen fra de støvler den erstatter, men den er nu lavet med en skarpere silhouette end før, og udstyret med en ny og perfekt anatomisk hælkappe. Overdelen er bygget op af to separate stykker materiale, hvor den på ydersiden er lavet af et støttende microfiber og et stretchmateriale omkring indersiden. Specielt det lettere elastiske materiale giver støvlerne en interessant dynamik, for ikke nok med at det giver et dejligt fit omkring fodens svang, så forbedrer det også din boldbehandling i det vigtige område.

Memphis Depay havde en rimelig hæslig sæson sidste år og kan ikke engang bevise sit værd ved EURO 2016. I den nye Under Armour Spotlight skal han ud og bevise at han er sine nye støvler værdige og genfinde den form vi har set han har!