Nike Hypervenom Tech Craft: Forførende af natur, forklædt i læder

12.08.2015

Skrevet af Jonathan

Hypervenom står som Nikes seneste produktion fra deres innovationsmaskine. I går kunne smide en innovation ovenpå en innovation med den nye Tech Craft Pack. En kollektion designet for at give nyt liv til den traditionelle læderoverdel. Se billeder af den nye Hypervenom lige her.

I går blev vi introduceret for et nyt tiltag fra Nike med Tech Craft Pack. En kollektion der kommer som et resultat af adskillige samtaler mellem Nike og deres spillere lige fra amatører til professionelle. Her kunne Nike nemlig erfare at der var en stor efterspørgsel efter alternativer til deres nuværende siloer - i læder.

Find de nye Tech Craft Hypervenom kollektion fra den 13. august lige her. - Pris: 2.449,-

I modsætning til Mercurial og Magista, som bærer rundt på en overdel af flyknit, måtte Nike finde en alternativ måde at smelte læderoverdelen sammen med Hypervenoms særlige NikeSkin overdel. Det resulterede i en højfrekvens fusionsteknik, som normalt benyttes til ting som telte, gummibåde og udendørs reklamebannere. Og hvem sagde at en fodboldstøvle, bare er en fodboldstøvle?

Denne Hypervenom Tech Craft kommer altså med en delvis overdel af k-læder og kan i øvrigt anskaffes i både FG, SG-Pro og AG ligesom resten af kollektionen. Overdelen af k-læder er blevet tilføjet for at drage fordel af nogle af de attributter, der gør læder unikt. Det er ting som større komfort, et mere kontrolleret touch på bolden og bedre beskyttelse af fødderne.

Hypervenom er siloen som er skabt til de dødbringende angribere som Neymar, Rooney og Cavani. Sidstnævnte vil tage denne Tech Craft variant til banen, når PSG skal ud og overgå sidste års succesfulde sæson.

ALT_TAG