Lær den at kende | Introducerer adidas Messi 16+ PureAgility

20.05.2016

Skrevet af Jonathan

Det er efterhånden svært at argumentere mod at Lionel Messi er den største fodboldspiller nogensinde. adidas har i dag præsenteret en støvle der lever op til hans unaturlige evner. Se den nye Messi 16+ PureAgility her.

Han kan skabe det umulige - igen og igen. Hans acceleration er fra en anden planet og hans adræthed trodser alt, hvad vi kender til i dette liv. Han har afgjort fodboldkampe ene man og han har udstillet nogle af verdens absolut bedste forsvarsspillere og såret dem for livet (Vi kigger på dig Jerome Boateng)...

Den nye adidas Messi 16+ PureAgility er skabt på et fundament af ambitiøs innovation i samarbejde med selveste Leo Messi. Hvert et element af denne fodboldstøvle er lavet for at fremtone hver eneste aspekt i hans spillestil og den måde han glidende bevæger sig rundt på banen og udviser storhed.

Den mest bemærkelsesværdige feature er uden tvivl snørebåndene, som er blevet skjult. Jep, snørebåndene er der skam stadig. De er bare blevet en del af det adidas har døbt Purecut Shock System. Det interne snøresystem er udviklet for at yde et upåklageligt fit, som er alfa omega for at Messi kan bevæge sig så gnidningsfrit rundt på banen. Samtidig giver det et aerodynamisk element til støvlen, som kun understreger den fart Messi har i fødderne.

Selve overdelen er lavet med adidas' nye overdel, hvilket i tråd med resten af støvlens tema, er blevet døbt Agilityknit. Et materiale som er noget atypisk i den forstand at man virkelig kan mærke, hvor stærkt og støttende det er, samtidig med at vægten stadig holder vægten nede på et minimum. Hertil har de også forsøgt at gøre tiden at spille den til betydeligt mindre, så fodboldstøvlen nærmest føles som en forlænget del af din krop, fra første gang du træder ned i den.

Overdelen sidder på en redesignet Sprintframe ydersål, som vi elsker for dens stabilitet og greb i banen. For at styrke din lockdown i støvlen har adidas også givet deres Messi 16+ PureAgility en ny hælkonstruktion, som fungerer i tandem med snøresystemet for at levere et komfortabelt fit.

Så som du kan se er komforten i førersædet. For det handler om at have komforten og sikkerheden til at springe ud i de mest vanvittige bevægelser og driblinger. Hvis du ikke føler dig tilpas vil du ikke, have selvtilliden til at gøre forskellen for dine klubkammerater.

Den nye adidas Messi 16+ PureAgility er tilgængelig til forudbestilling netop nu!