Nike Mercurial Tech Craft: Speedstøvlen får makeover i læder

11.08.2015

Skrevet af Jonathan

Læderoverdel på en Mercurial. Det er umiddelbart ikke en sammensætning som lyder helt naturlig. Materialet er dog ikke helt fremmed for speed siloen, som har optrådt et par gange gennem tiden for Mercurial. Nu bringer Nike kængurulæder tilbage på Mercurial med Tech Craft Pack.

Det er svært at modargumentere påstanden om at Nikes Mercurial Superfly er blandt, hvis ikke den mest populære fodboldstøvle i dag. Nike kunne da også hurtigt erfare at det var denne silo, der havde størst efterspørgsel efter et “læder-alternativ”.

Find de nye Tech Craft Mercurial kollektion fra den 13. august lige her. - Pris: 2.449,-

Tech Craft er altså resultatet af denne efterspørgsel. Ved at fusionere læder og flyknit har Nike skabt en helt ny fodboldstøvle der kombinere det bedste fra to verdener. Og netop kombination var vigtig for Nike at bevare. Det handlede ikke bare om at putte en læderoverdel, på en Mercurial ydersål. Det handlede først og fremmest om at bevare alle de attributter, som gør netop Mercurial til så populær en fodboldstøvle.

Derfor har Nike udviklet K-fuse. En teknologi der tillader Nike at sammensmelte kængurlæderet ovenpå flyknit. Til Mercurial var det vigtigt for Nike at bevare det minimalistiske udtryk, som denne silo repræsenterer. Derfor designede Nike læderoverdelen uden nogen form for tekstur andet end den mikro-tekstur, som flyknit overdelen leverer. På den måde kunne Nike være så tro overfor siloen som overhovedet muligt.

Denne Tech Craft Pack lanceres som et alternativ til de spillere, der ønsker den komfort, touch og ikke mindst beskyttelse, som en læderstøvle giver. Vi har allerede set Alexis Sanchez træne i dem, mens Riza Durmisi allerede har haft dem i kamp for Brøndby. Vil du følge i deres fodspor?

ALT_TAG