Weekend støvlespots: Premier League sparkes i gang

10.08.2015

Skrevet af Mathias

Denne weekend stod i den grad i Premier Leagues tegn og alle verdens fodbold interesserede havde øjnene klistret til skærmen. Alle de store mærker havde forberedt sig grundigt op til denne dag og der var derfor ikke mange overraskelser. Der var dog stadig et par interessante spots henover weekenden, som jeg tager et kig på her…

Riyad Mahrez (Leicester City) - Nike Hypervenom Phantom II Silver Storm Pack

Hænderne op hvis i havde ham her i jeres Fantasy Football hold! Det havde jeg, så jeg har det pænt godt med mit valg der. Leicester kom hurtigt ud af starthullerne og Mahrez scorede 2 basser i sine Nike Hypervenom Phantom II, så man må sige han har taget godt imod den nye generation.

Romelu Lukaku (Everton) - Nike Hypervenom Phantom I

Lukaku på den anden side holder sig stadig til den første generation, som han stædigt hænger ved, til trods for at have prøvet de nye. Det ser ud til han foretrækker dem, så det bliver spændende at se hvor længe han bliver i dem.

Philippe Coutinho (Liverpool) - Nike Mercurial Vapor Lightning Storm Pack & Silver Storm Pack

3 point, revanche for sidste sæsons ydmygelse på Britannia Stadium og et drømmemål. - Alt i alt, en god dags arbejde for Philippe Coutinho. Den sprudlende brasilianer startede kampen i sine nye Lightning Storm Pack støvler, men det ser ud til de lige manglede at blive spillet til, fordi han blev i hvert fald tvunget til at skifte til den ældre farvevariant. Heldigvis for ham gik det jo meget godt, fordi han smækkede bolden i kassen til 1-0 og vandt kampen. Lækkert!

Memphis Depay (Manchester United) - Under Armour SpeedForm DreamChaser

DreamChaser - et godt navn til støvlen som den utrolig ambitiøse og fokuserede hollænder bruger. Memphis Depay havde et nyt par støvler på til åbningskampen, som lidt fik en rolle i målet, selvom Kyle Walker endte med at være sidste fod på målet. Jeg må sige de hvide støvler matcher United dragten rigtig godt, men hvide støvler ser vel altid fedt ud.

Reece Oxford (West Ham United) - Nike Tiempo Legend V Silver Storm Pack

Der var nogle løftede øjenbryn, da startopstillingen til Arsenal mod West Ham kampen blev offentliggjort, mest på grund af en ung mand - Reece Oxford. Hans første senior kamp og så i en alder af blot 16 år. Bemærkelsesværdigt i sig selv, men at han så spillede helt vanvittigt og lukkede Mesut Özil helt ned er endnu mere fedt. Drengen har is i maven og det bliver spændende at se hvor langt han kan tage sit talent.

Rudy Gestede (Aston Villa) - Nike Mercurial Vapor Silver Storm Pack

Se her er en spiller man ikke gider at markere. Han er allerede høj nok, men hvis du så tilføjer en alvorlig springstyrke og at han ikke er bange for at gå lidt til den, så er det en ubehagelig blanding. Selvom de fleste mål nok bliver scoret med låget, så synes jeg stadig vi skulle tage et kig på hans støvler, hvor han er gået efter et par Vapor. Jeg tror bestemt han er en der er værd at holde øje med.

Eric Dier (Tottanham) - Nike Magista Opus Blackout

En klassisk blackout til at slutte denne uges boot spots med føltes kun rigtigt. Eric Dier spillede sidste sæson i et par Umbro Speciali, men i år experimenterer han vidst lidt og har testet et par blackouted Magista Opus. Blackout betyder ofte et mærkeskifte, så det bliver interessant at se hvad han spiller i resten af sæsonen.

Det her var lidt en Premier League speciel, med massere af nye ansigter vi skal lære at kende. De andre ligaer fra resten af verden sparkes snart i gang og så kommer der endnu flere lækre spots, vi kan ikke vente herinde. Spottede du noget vi missede? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.