Mercurial Superfly V som model på Giuseppe Meazza

19.05.2016

Skrevet af Jonathan

Vi fik en unik mulighed for at optage vores kommende review af den nye Superfly V på det ikoniske stadion i Milano. Anmeldelsen kommer i morgen. Her har du de første billeder derfra.

San Siro eller Giuseppe Meazza, som det kaldes i Inter Milan omkredse. Masser af legender har trådt græstæppet til og sat deres præg på de overvældende omgivelser. Et ikonisk stadion med masser af ikoniske øjeblikke. Udover at huse masser af fodboldhistoriske minder, så er der særlig én ting som gør Giuseppe Meazza specielt i vores øjne: Det var på dette stadion at et fænomen dannede fundamentet for en kommende legende. Vi taler selvfølgelig om Ronaldo Luís Nazário de Lima og Nike Mercurial.

Masser af nævneværdige Mercurial spillere har betrådt det italienske græs i deres Mercurials fra den eksplosive Obafemi Martins til Adriano med hestesparket over til den eneste ene Zlatan Ibrahimovic. Ingen kan eller vil dog gå op på siden af El Fenómeno, der var inspirationskilden for Nike til at skabe Mercurial fodboldstøvlen i første omgang. Det er 18 år siden at Nike skabte det første kapitel af Mercurial fortællingen og den 17. maj 2016 skrev de så det seneste kapitel med den nyeste Mercurial Superfly V.

Du kan købe den nye Mercurial Superfly V fra den 31.05.16

Og Nike kunne vel ikke have skrevet fortællingen bedre selv. For om præcis 9 dage skal deres inspirationskilde til den seneste Mercurial Superfly V, Cristiano Ronaldo, så forsøge at skabe nye øjeblikke i den nyeste Mercurial netop på San Siro, hvor finalen i Champions League skal spilles i år. Det står jo næsten skrevet i stjernerne, hvilken skæbne den finale har.

Men før al dette, så har vi i Unisport også fået en lille bid af fortællingen. I sidste uge, var vores egen legende, JayMike, nemlig på et visit på Giuseppe Meazza og det lagde grunden til vores kommende Superfly review. Se med i morgen, når han tester støvlerne af på det ikoniske græstæppe i Milano…