Top 5 - Største Premier League Åbningsdags øjeblikke

08.08.2015

Skrevet af Mathias

Det her er hvad vi har ventet på! Det har været en lang sommer og dette års Premier League ser ud til at blive endnu større, endnu hårdere og generelt bare vildere. Jeg er så klar på bold og efter at have set United mod Tottenham, som også havde lidt mindeværdige momenter, tager jeg os ned af memory lane og ser på nogle af de vildeste åbningsdag kampe.

5 - (15th of August, 2009) - Arsenal flækker Everton 6-1 på Goodison Park

Frem mod 2015/16 Premier League sæsonen har Arsenal aldrig set stærkere ud, men de havde også nogle seriøse spillere i 2009. De totalt ødelagde Everton 6-1 på udebane, hvilket er den største sejr på Premier Leagues åbningsdag. Everton havde aldrig en chance, specielt fordi Lord Bendtner var på banen, men heldigvis for at gøre tingene fair spillede han på midtbanen. - Godt fair play fra Wenger.

4 - (16th of August, 1992) - Teddy Sheringham raket

Lige den tand bedre end Arsenals ydmygelse af Everton er et mål fra Teddy Sheringham, som faktisk var det første Premier League mål vist i fjernsynet. Vi er meget glade for kameraet rullede her, fordi det havde ærgerligt at misse den her.

3 - (17th of August, 2013) - Spend some F”#cking money

Det var et godt minde for Arsenal på femte pladsen, men glade bliver de nok ikke for den her. På åbningsdagen i 2013 blev Arsenal overbevisende slået 1-3 på the Emirates, hvilket i den grad ikke blev velmodtaget af de godt 60.000 fans på tribunerne. “Spend some F”#cking money” var alt man hørte til sidst og heldigvis blev deres tilråb hørt, da Wenger senere på måneden brød deres transferrekord og hentede Mesut Özil. I sidste ende var alle vel glade.

2 - (7th of August, 1999) - Gustavo Poyet og Gianfranco Zola skaber fodbold kunst

Det her er ren fodbold guf! Det er let med i top 2 på baggrund af bare at være ren klasse. Det er ikke kun et af åbningsdagens bedste kasser, det er et af Premier League historiens bedste mål. Hvis målene er bare halvt så gode resten af dagen, så er vi pænt tilfredse.

1 - (17th of August, 1996) - David Beckham fra midterlinjen.

Jamen der var jo kun en vinder her. David Beckhams mål fra over midten er en af de mange perler han scorede, som cementerede hans plads i fodboldhistorien, som et af de største ikoner. Det er flabet, det er spektakulært, det er let min nummer 1.

Er du enig med min liste, eller kan du huske andre fodbold momenter på åbningsdagen som overgår dem her? Det kan være vi bliver nødt til at opdatere listen senere i dag, hvis noget helt vanvittigt sker - vi krydser fingre.