Nike præsenterer den nye 2016/17 Paris Saint Germain trøje | Vapor-kit med Aeroswift teknologi

13.05.2016

Skrevet af Hannah

Er der overhoved nogen der kan huske de har set en Paris Saint-Germain trøje der ikke er fuldstændig fantastisk? Nej? Heller ikke mig. Det ændres der ikke på nu, efter Nike præsenterede 2016/17 hjemmebanetrøjen. Endnu et stykke fransk klasse.

Med introduktionen af landsholdstrøjerne til Europamesterskaberne og Copa America præsenterede Nike deres nye Vapor-dragter, som var lavet med den innovative Aeroswift teknologi. Denne ‘state of the art’ måde at lave en fodboldtrøje bliver nu overført til næste sæsons klubtrøjer og Nike starter med PSG hjemmebanetrøjen.

Denne nye Paris Saint-Germain hjemmebanetrøje ser moderne ud, men respekterer stadig klubbens historie og kultur. Første gang jeg prøvede den følte jeg mig selvsikker, stolt og klar til at spille.” - Blaise Matuidi

Som før nævnt, så tror jeg ikke der er mange der vil sige Paris Saint-Germain hjemmebanetrøjerne ikke altid står skarpt, men det betyder ikke de er lette at lave for Nike designholdet. Den ikoniske midterstribe skal altid være der og det er imponerende, hvordan Nike altid formår at finde nye og modige måder at fejre denne vigtige del af de franske mestres dragt. 2016/17 Paris Saint-Germain hjemmebanetrøjen er endnu et godt eksempel på dette.

Hvis du vil have fingrene i den nye Paris Saint-Germain hjemmebanetrøje, så kan den bestilles fra d. 20 maj gennem dette link.