Alexis Sanchez træner i Mercurial Superfly med læderoverdel

07.08.2015

Skrevet af Jonathan

Alexis Sanchez vendte i går tilbage til træning efter en velfortjent sommerferie. Og vi skal da lige love for at den nybagte Copa America vinder går direkte til sagen. Ikke noget med at troppe op til sin første træning i en eller anden slidt træningsstøvle. Nope - det er “nyt nyt nyt” for Alexis.

Det har været en relativt stille sommer hvad fodboldgear angår. Det er dog alligevel ikke længe siden at Nike introducerede os for pre-season kollektionen Lightning Storm Pack. Meget tyder nu på at både mærker og spillere så småt er begyndt at vågne op til dåd. Det vidner Alexis Sanchez’ fodtøj til gårsdagens Arsenal træning i hvert fald om.

Mens du venter på at Nike skal præsentere denne Superfly, kan du tjekke vores store udvalg af fodboldstøvler ud lige her.

Som en forlængelse af Lightning Storm Pack ser det nemlig ud til at Nike har lidt af en lækkerbisken på vej. Disse Mercurial Superfly fodboldstøvler , bærer nemlig rundt på en overdel af læder (overvejende på forfoden) - et koncept vi ikke har set fra Nike før. Spørgsmålet er så, hvorvidt denne model er et enestående tilfælde eller om Nike har tænkt sig at bygge videre på denne ide melder historien intet om, men lad mig nu bare sige hvad vi alle tænker: Daaaaayum Nike!

Alexis Sanchez er umiddelbart lidt tidligt ude med denne model af Mercurial Superfly og måske har hans kommunikation med Nike ikke været helt afstemt. Men det vil vi i hvert fald godte os over, mens vi venter på at Nike officielt præsenterer deres næste kollektion...