PUMA præsenterer den nye Leicester City hjemmebanetrøje til 2016/17 sæsonen | Næste skridt: verdensherredømmet

06.05.2016

Skrevet af Mathias

PUMA har præsenteret den nye hjemmebanetrøje til 2015/16 Premier League mestrene fra Leicester City. Se der er ikke en sætning jeg havde troet jeg skulle i skrive i starten af sæsonen, men her står vi.

De står som en inspiration for resten af verden, som et symbol på hvad teamwork og vigtigst af alt, en frygtløs attitude kan opnå. PUMA præsenterer nu den nye Leicester City hjemmebanetrøje til 2016/2017 sæsonen, som de håber er deres hidtil usete bedrift værdig.

Designet er utrolig clean og moderne, med et tone-in-tone stribe-design der løber ned af trøjen, som skaber et dynamisk look. Derudover, så har PUMA naturligvis sørget for at inkorporere guld detaljer på trøjen, som en fejring af Premier League triumfen.

“Endnu engang har PUMA skabt en holddragt der står knivskarpt. Striberne der løber ned af fronten og ryggen, plus guld detaljerne, ser fantastiske ud og kommer virkelig til at hjælpe os stå frem på banen.” - Andy King, Leicester City midtbanespiller

Jeg tror ikke der er nogen der tør påstå de så den her komme og selv PUMA har været overrasket, fordi trøjerne er rigtig svære at få fat på. Den nye Leicester City hjemmebanetrøje kommer ikke på lager før September, så selvom du allerede kan nyde looket nu, så går der lidt før du kan få den i hænderne.

Leicester City 2016/17 hjemmebanetrøjen bliver leveret i midten af September, men vi foreslår du forudbestiller den, hvis du vil have den, fordi interessen må siges at være stor.