Sommerens største transfers - Part 1

05.08.2015

Skrevet af Mathias

Silly Season er i den grad i gang! Denne sommers transfervindue fortsætter med ikke bare at slå, men fuldstændig gennemsmadre rekorder og nu når vi bevæger os tættere og tættere på deadline dagen, er der bestemt mulighed for nogle panikkøb. Jeg synes derfor kun det er på sin plads, at jeg lige tager et kig på de allerstørste transfers indtil videre denne sommer.

Raheem Sterling (Manchester City) & Petr Cech (Arsenal) I hele sidste års transfervindue brugte Premier League klubber ca. 500 millioner pund. Der er stadig næsten en måned tilbage af dette og der er allerede brugt £300m indtil videre. En stor luns af de penge brugt er takket være Raheem Sterling, som er skiftet til Manchester City for £49m. Arsenal har på den anden side brugt langt mindre og har hentet en spiller, som efter min mening, kunne have en langt større indflydelse - Petr Cech. Cech er klart den bedste signing denne sommer, hvis du spørger mig i hvert fald og jeg tror virkelig han vil løfte Arsenal til det næste niveau.

Arturo Vidal & Douglas Costa (Bayern München) Af alle steder på banen Bayern havde brug for forstærkninger, så var midtbanen nok ikke lige det alle havde svaret, men ikke desto mindre har de hentet Douglas Costa fra Shaktar og Arturo Vidal fra Juventus. Det kunne snildt betyde at der var flere Bayern spillere på vej væk og der kommer helt sikkert til at være folk efter nogle af deres stjerner.

Arda Turan (Barcelona) & Danilo (Real Madrid) I spanien har der været usædvanligt stille på transfermarkedet og Real Madrid og Barcelona har begge kun haft et par små signings og to store hver indtil videre. Barcelona tævede alt de kom i nærheden af sidste sæson, men har stadig valgt at opgradere deres offensiv med Arda Turan. Real Madrid har på den anden side købt Danilo, som de håber vil give dem den kant der er behov for at bryde Barca dominansen.

Christian Benteke & Firmino (Liverpool) Sidste sommers største transfer blundere var nærmest alle Liverpool indkøb og alle dem de havde hentet ind har spillet pænt skod. Hvis du spørger mig til gengæld, så er denne sæson dømt til success og som Aston Villa fan kan jeg sige, at specielt Benteke kommer til at bombe. Jeg har set ham score mål på saksespark, langskud, direkte frispark og siden hans ankomst til Premier League har ingen anden spiller scoret flere mål på hovedstød - han er vanvittig og det kan kun gå godt for dem. Firmino er jeg lidt mere i tvivl om og kunne vel egentlig let gå begge veje.

Memphis Depay & Bastian Schweinsteiger (Manchester United) Vi bliver i det engelske og en anden engelsk klub, som har spenderet i stor stil. Manchester United har købt en god håndfuld spillere, men de største to er uden tvivl Memphis Depay og Bastian Schweinsteiger. Det er et kæmpe signal om at klubben er klar på at kæmpe med om mesterskabet. Jeg er ikke helt overbevist om de har hvad der skal til at vinde Premier League endnu, men måske hvis de holder fast i De Gea kunne det ske.

Det her mit bud på de 10 største signings denne sommer og selvom han er klart den billigste i blandt, så synes jeg stadig Petr Cech er klart den stærkeste rekruttering. Hvem tror du får den bedste sæson næste år?