adidas klæder de tyske mestre på med ny hjemmebanetrøje

13.05.2016

Skrevet af Jonathan

I weekenden sikrede Bayern München sig det tyske mesterskab og cementerede dermed endnu engang deres dominans i tysk fodbold. Nu ser de frem mod den nye sæson med en ny hjemmebanetrøje fra adidas.

Det kan godt være at Pep Guardiola ikke vil være at finde i München fra næste sæson, men det vil adidas helt sikkert være og det understreger de her til formiddag ved at præsentere næste sæsons Bayern München hjemmebanetrøje. Efter en årrække med lidt eksperimentering af design og nuancer af rød er adidas til den kommende sæson vendt tilbage til en mere traditionel og klassisk rød farve. Også polo kraven leder tankerne tilbage på nogle af de tidligste Bayern München trøjer.

Vi ved at adidas har sans for detaljerne og til 16/17 udgaven af Bayern Münchens hjemmebanetrøje har de da heller ikke spildt muligheden for at bruge detaljerne i designet. Går man helt tæt på trøjen ser man nogle mørkerøde horisontale striber, som både giver trøjen et mere modebevist touch, men som adidas også understreger den styrke og stabilitet, som det bayerske mandskab har gjort sig selv synonym med.

Find Bayern Münchens nye hjemmebanetrøje til sæson 16/17 her.