Ikonisk citat danner grundlag for ny Liverpool hjemmebanetrøje

09.05.2016

Skrevet af Jonathan

Under kampagnetitlen ”Made for Liverpool” har amerikanerne fra New Balance præsenteret Liverpools hjemmebanetrøje for den kommende sæson. Se den her.

Historien og kulturen i Liverpool FC kan aldrig nogensinde fornægtes. Og selv om det er mange år siden at Liverpool for alvor var blandt de største giganter i feltet, så kan man aldrig nogensinde være i tvivl om at stoltheden hos Liverpool spillere og fans lyser ud af dem. Særligt når halstørklæder og flag bølger hen over The Kop, mens tusinder af fuldvoksne mænd skråler med til ”You’ll never walk alone”. Det er præcis den stemning New Balancer har forsøgt at indfange med den nyeste Liverpool hjemmebanetrøje.

Designet af trøjen står helt skarpt i den klassiske ”High Risk” røde farve med modsættende gule farver på logoer, numre og navne. Der hvor klubstoltheden så for alvor træder i kraft, er på indersiden af trøjen, hvor et velkendt citat fra tidligere klublegender er indprentet. På hjemmebanetrøjen har man for eksempel valgt de famøse ord fra Captain Fantastic: “There’s no noise like the Anfield noise”.

This team has the winning mentality and now, with this spectacular new home kit every player will look the part lighting up Anfield. Jürgen Klopp, Liverpool FC Manager

Jeg har personligt aldrig været på Anfield og hørt larmen i levende live. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at ligegyldigt hvilken klub man støtter, så er det en helt særlig oplevelse. Lad os håbe for Liverpool at deres nye hjemmebanetrøje kan bringe dem lige så særlige oplevelser som deres fans kan.

Du kan købe den nye Liverpool hjemmebanetrøje lige her.