Chelsea lader op til den nye sæson med ny hjemmebanetrøje fra adidas

04.05.2016

Skrevet af Jonathan

Sæsonen 15/16 blev aldrig rigtig den sæson de havde håbet på hos Chelsea. Som sæsonen lakker mod ende ser man frem mod bedre tider med en ny hjemmebanetrøje fra adidas.

Selvom Chelsea først for alvor blev en del af topstriden i engelsk fodbold for omkring 10-12 år siden, så er det en klub med stolte traditioner. Og det er særligt traditionerne, adidas har dykket ned i for at finde inspirationen til den nyeste Chelsea hjemmebanetrøje. Den karakteristiske blå løve, der vendte tilbage på klubbens logo i 2005, har nemlig fået en helt central rolle i designet.

adidas har givet den en god omgang copy/paste og i bedste 90’er stil leveret en fodboldtrøje, der bringer tårerne frem i en knægt som mig, der var ung i 90’erne. Om tårerne så kommer af nostalgiske eller tå krummende minder kan jeg ikke helt finde ud af, men det er helt sikkert noget som vil skille sig ud fra mængden til næste sæson.

Det næste spørgsmål vi så mangler at få svar på er, hvem Antonio Conte kommer til at sætte sine penge på i den nye sæson og som altså skal bære stoltheden ud på Stamford Bridge. For baseret på den næsten overståede sæson, skal der ske lidt af hvert, hvis Chelsea skal gøre sig gældende i topstriden igen...

Du kan købe den nye Chelsea hjemmebanetrøje lige her.