28. runde af den danske Superliga blev fløjtet i gang fredag aften i Århus. Her tog rækkens nr. 10, AGF, imod OB på 3. pladsen. AGF'erne er næsten allerede sikret overlevelse i den bedste danske række, mens OB kæmper hårdt for medalje- og UEFA-Cup-plads. Og det var da også fynboerne der kunne trække sig ud af opgøret som vindere. På mål af de etablerede talenter Jonas Borring og Johan Absalonsen kunne OB rejse hjem med en sikker 2-0 sejr. På Lyngby Stadion var Ulvene fra FC Midtjylland på besøg. Værterne har opgivet målet om at blive i Superligaen og kunne derfor spille helt frit. Det kunne sagtens ses i starten af kampen hvor Lyngby-spillerne spillede friskt til, dog uden at komme til helt farlige afslutninger. Det kom gæsternes Mikkel Thygesen dog til, da han allerede efter 8 minutters spil bragte midtjyderne foran med 1-0 efter passivt forsvarsspil fra Lyngby. Herefter skulle der igen gå 8 minutter før nettet igen blafrede. Denne gang var det Salami der kunne afslutte en solotur med at banke bolden op i hjørnet til 2-0. Hermed føltes kampen afgjort nærmest inden den var kommet rigtigt i gang. 10 minutter før tid bragte hjemmeholdet dog en smule spænding tilbage i opgøret med reduceringen til 1-2 ved Mikkel Beckmann som spiller i Adidas adiPURE Sort. I Brøndby skulle hjemmeholdet forsøge at fortsætte de gode takter og udnytte den selvtillid det må have givet at blive pokalmestre. Det skulle ske mod rækkens nr. 6 FC Nordsjælland. I første halvleg lykkedes det ikke for nogle af holdene at få nettet til at blafre. Men i anden halvleg kom målene. Gislason er på kort tid blevet en meget afgørende spiller på Brøndbys hold, hvilket naturligvis kan ses på anførerbindet som han har overtaget fra ”legenden” Per Nielsen. Igen i weekendens kamp skulle islændningen vise sig at blive afgørende, da han efter 70 minutter scorede en kasse, som absolut kandiderer til årets mål. Med et forlæns saksespark kanonerede Gislason læderet helt op i fjerneste målhjørne til stor tilfredshed for de mange Brøndbyfans. Gislason scorede drømmemålet iført Adidas Predator PowerSwerve Hvid. Hjemmeholdet var dog slet ikke færdige. Den formstærke svensker, Holmén, kom endnu engang på tavlen inden endnu en svensker, Martin Ericsson, fik lov at lukke kampen på straffespark til resultatet 3-0. Også Holmen spiller i Adidas Predator PowerSwerve Hvid, mens Martin Ericsson spiller i Adidas adiPURE Hvid.