Unisport WebTV: Sommerens største innovationer

03.08.2015

Skrevet af Mathias

Unisport Tech Talk er tilbage med en ny episode, som kommer efter en utrolig travl sommer med nye innovationer fra alle de største brands. Jakob har sat sig ned og er klar til at tage jer igennem alle de mest innovative lanceringer fra de sidste par måneder.

Nike Hypervenom Phantom II, PUMA evoSPEED SL, New Balance Furon og adidas X. Det er det flotte line-up, som danner ramme for dagens run-down og det er en pænt imponerende opstilling må man sige. Alle støvlerne er innovative på deres egen måde, men har dog en ting til fælles; de er bygget til at være uforudsigelige og give en redskaberne til at sætte sin mand fuldstændig.

Så hvis du vil vide alt hvad der er at vide om støvlerne og vil høre hvad adidas, Nike, New Balance og PUMA har gjort for at opnå deres mål om at skabe den perfekte støvle til den offensive spiller, så se med. Jakob sætter også til lys på støvlernes fit, så hvis du allerede har øje på en støvle og vil vide hvordan den passer, så kan det bestemt også betale sig at følge med.

Find Nike Hypervenom Phantom II, New Balance Furon, adidas X15 og PUMA evoSPEED SL lige her.

Hvis du elsker at få alle tech indsigterne og vil vide alt om sommerens 4 mest innovative støvler, så se med i WebTV Tech Talk ovenover. Ud af disse fire støvler, hvilken foretrækker du og hvilken synes du er mest innovativ?