Støvlespots: PUMA evoSPEED & evoPOWER Tricks rammer grønsværen!

25.04.2016

Skrevet af Mathias

Kampen om førstepladsen i ligaerne rundt om i verden spidser i den grad til og man sidder stadig med en fornemmelse af der stadig er nogle twists. Vi tager nu et kig på de bedste støvler brugt i sidste uge, så læs med her.

Paul Pogba (Juventus) - adidas ACE 16+ PureControl

Tilbage i blå. Paul Pogba har i de sidste par uger spillet i de ultra limiterede støvler han selv designede, men i den vigtige Serie A kamp mod Fiorentina i går aftes gav han dem en pause og håbede i den næsten lige så lækre Shock Solar adidas ACE 16+ PureControl.

Francesco Totti (Roma) - Nike Tiempo Legend 6 Custom pløs

En aften man sent glemmer! Han blev skiftet ind og vendte kampen helt på hovedet. Ord kan ikke beskrive hvor legendarisk Francesco Totti er og et ikon som ham fortjener lige så mange custom støvler han har lyst til. Som med alle hans støvler nogensinde, så har Il Re di Roma fået et par med en overlappende pløs lavet.

Sergio Agüero & Marco Reus (Manchester City & Dortmund) - PUMA evoSPEED SL II Tricks

Sidste uge lancerede PUMA deres nyeste generation af PUMA evoSPEED SL støvlerne, som kommer til at blive brugt ved dette års EM og Copa America. De største PUMA stjerner er allerede hoppet i de nye støvler og det iøjnefaldende tricks design har allerede gjort et stort indtryk. Derudover, så fik vi også et godt close-up af Marco Reus’ støvler, så vi kunne se de modifikationer på dem.

Olivier Giroud (Arsenal) - PUMA evoPOWER 1.3 Tricks

I samme Tricks farvevariant har PUMA også lanceret et nyt par evoPOWER 1.3 støvler, som også ramte banen i weekenden. En af de spillere var Olivier Giroud, som i den grad spiller elendigt for tiden. Luis Suarez har scoret flere ligamål i den sidste uge, end ‘The Charm Striker’ har i hele sæsonen. Ouch… Men i det mindste ser hans støvler stadig skarpe ud.

Gianluigi Buffon (Juventus) - Puma evoPOWER Grip 2.3 RC Tricks

I sidste uge lancerede Puma den nye Tricks colourway, og derfor var Buffon da også trukket i evoPOWER handskerne af samme farve. Man kan sige hvad man vil om kombinationen af pink og gul, men den fungerer sgu meget godt til Buffons afdæmpede sort og grå keeperdragt. Nå ja, og så pillede han lige et straffe i overtiden, der sikrede Juventus en 2-1 sejr over Fiorentina. GOAT.

David De Gea (Manchester United) - adidas Ace Zones Positive Cut

Knap en måned skulle der gå efter at adidas introducerede den blå colourway til vi fik lov til at se David De Gea i dem. Et bud på denne forsinkelse kunne være problemer med fittet på handskerne, da De Gea får speciallavet sine handsker med - og hold nu fast - et Flat Cut! adidas laver normalt ikke handsker med et klassisk Flat Cut - eller Positive Cut i adidas' terminologi - så dette kunne meget vel være grunden.

Gareth Bale (Real Madrid) - adidas X Custom

No Ronaldo, no problem! Gareth Bale steppede sit game op i CR7’s fravær og hjalp Real Madrid med at fuldføre et mægtigt comeback, som holder dem i nærheden af de 2 førerhold i La Liga. Det gjorde han i den ret gamle X 15 farvevariant, som han har fået modificeret med Sprintframe sålen og han stædigt holder fast ved. Farvevarianten er stadig for vild, så selvom adidas nok ikke er helt glade ved det, så kan vi lide det!