Super Weekend: Køb mere - spar mere! ❯

adidas præsenterer ny Manchester United hjemmebanetrøje

01.08.2015

Skrevet af Jonathan Baez

01.08.2015 er en dato som 659 millioner Manchester United fans i verden har set spændt frem mod. Det markerer nemlig den første dag i adidas' nye partnerskab med De Røde Djævle. Og tyskerne har heller ikke tænkt sig at gå rundt om den varme grød et minut for længe. For i dag, på klokkeslaget, har de præsenteret Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje.

Selvom det nye parnterskab ikke er mere end et par minutter gammelt, så er det bestemt ikke første gang at adidas har designet nye hjemmebanetrøjer til Manchester United. Mellem 1980 og 1992 havde de nemlig også ansvaret for en række af klubbens ikoniske trøjer. Ogselvfølgelig, fristes man til at sige, har adidas dykket ned i denne periode for at hente inspiration. Og som United fan selv, så må jeg indrømme at de gør et godt stykke arbejde med at bringe nostalgien frem i mig.

Lad det være sagt med det samme, jeg er ikke fan af Chevrolet logoet, men ser jeg bort fra det, så er jeg vild med adidas' retur. Adidas har gjort sit for at bringe fortiden frem, med en række grafiske detaljer, som for eksempel i bunden af trøjen med et mønster, som nogen vil genkende fra en tid hvor en spiller som Ryan Giggs fik sin debut - og ja, resten er historie som man siger.

Vis din kærlighed til Manchester United - find deres nye adidas fodboldtrøjer lige her.

Udover mig selv, så er Unisport HQ fyldt med fans af verdens bedste klub og jeg tog mig den frihed at tale med et par stykker af dem. Niclas fra kundeservice havde det her at sige om designet og det nye samarbejde: “I starten var jeg lidt skeptisk da jeg hørte om det nye samarbejde. Jeg har været stor fan af Nikes arbejde år efter år. Men jeg må bare indrømme, efter at have prøvet trøjen og virkelig fået øje på de små detaljer, så er det her en virkelig lækker hjemmebanetrøje og jeg glæder mig til at se "de tre striber" tilbage på Old Trafford. Selvfølgelig skal jeg have trøjen, men spørgsmålet bliver nærmere, hvem jeg skal have trykt bagpå?”

adidas og Manchester United er begge vant til at være på toppen af gamet og deres historie kan ikke diskuteres. Jeg er sikker på at de sammen nok skal være i stand til at skabe magi både på og udenfor banen. Jeg skal helt sikkert have den nye hjemmebanetrøje til hele familien. Men hvad med dig? Er du lige så tilfreds som jeg er?