Ace15 præsenteret i en klassisk adidas farvevariant

01.08.2015

Skrevet af Mathias

Der var massere af løftede øjenbryn, da adidas offentliggjorde at de sendte alle deres fodbold kollektioner på pension og introducerede deres fodbold revolution. Resultatet af deres modige valg var den nye X15 og Ace15, som sidenhen begge er vokset og vokset i popularitet. Nu er adidas klar med en ny farvevariant til deres kontrolstøvle, som helt sikkert ikke kommer til at gøre noget for skade Ace15’s popularitet.

De første to Ace farvevarianter er blevet taget imod med åbne arme og folk her hos Unisport var specielt glade for det refleksive design der blev lanceret for en måneds tid siden. Denne nye blå, neon og sorte kombination er bestemt mere farverig, men hvis du spørger mig mindst lige så fed.

Kombinationen af blå, neon og sort er en som adidas efterhånden kender godt og jeg husker selv glædeligt mange støvler med samme sammensætning. De mest berømte eksempler er nok lanceringsfarverne til Predator AdiPOWER og Nitrocharge, som begge var store succeser. Jeg er selv helt overbevist om at denne nye farvevariant bliver det samme.

Den nye adidas Ace15.1 Blå/Neon/Sort kan allerede købes nu - 1549,-

Kontrol er ‘the name of the game’ på Ace15 og alle støvlens aspekter er bygget til at give dig usvigelig kontrol. Teknologier som det genkendelige ControlWeb og TotalControl knopsystemet hjælper spillere som Mesut Özil og James Rodriguez med at styre slagets gang på de allerstørste scener.

Det her er lidt en klassisk adidas farvevariant, som vi har set på en god håndfuld adidas støvler før. Jeg elsker at selvom adidas har haft gang i den helt store overhaling, så kan de stadig gå tilbage til nogle klassiske kombinationer og det giver også håb for vi måske ser en sort, rød og hvid Ace på et tidspunkt. Hvad synes du om de nye støvler og er der nogen klassisk adidas farvevariant du godt kunne tænke dig at se igen?