Nye friske farver til Umbro Velocita

21.04.2016

Skrevet af Jonathan

Når det kommer til speedstøvler, så ligger Umbro Velocita helt oppe i toppen. Nu er der en ny farveopdatering klar og helt seriøst; Umbro kan jo ikke andet end at ramme plet med designet af den!

Det er tydeligt at se Umbro har noget seriøs kærlighed til Velocita. Det kommer i den grad til udtryk i deres sammensætninger af farver til deres speedstøvle. Denne nye kombination af Turkis/Blå/Rød/Sort er den 4. farveopdatering i 2016 og det er uden sammenligning min klare favorit af de fire. Nogle vil måske mene at kombinationen er til den lidt spraglede side, men jeg er stor fan af at skille sig ud på banen, og det vil man helt sikkert gøre med denne friske kombination af farver.

Velocita er en fodboldstøvle skabt til fodboldspilleren, der er let på tå og bevæger sig med lynets hastighed. Fodboldstøvlen vejer kun 169 og er dermed blandt de absolut letteste fodboldstøvler på markedet. Komfort er også tænkt ind gennem et A-Frame skelet, der sikrer et fastlåst fit. På den måde vil det føles meget mere naturligt at lave de hurtige retningsskift og løb, som er tiltænkt til denne støvle.

Du kan finde alle de geniale farvevarianter af Velocita lige her.