PUMA evoPOWER 1.3 Tricks | Klar til EURO 2016 og Copa America

20.04.2016

Skrevet af Mathias

I morges gav PUMA verden det første kig på deres komplette EURO 2016 og Copa America støvle-opstilling, som genintroducerer deres berømte Tricks design. Vi går nu tættere på PUMA evoPOWER, så du kan lære dem bedre at kende her.

PUMA evoPOWER 1.3 har været ude siden Januar og har uden tvivl sat sig tungt på førstepladsen når det kommer til powerstøvler. Det er efter min mening en kriminelt undervurderet fodboldstøvle, som forbedrer så mange aspekter af ens spil. Hvis du dertil ligger til, at den nu er lavet i det iøjnefaldende Tricks design, så har du et yderst imponerende par fodboldstøvler.

Hele støvlen er lavet til at give dig det hårdest mulige skud, men samtidig også sørge for der også er den største mængde præcision i det. Poweren kommer fra GSF konstruktionen, som PUMA har implementeret i sålen. GSF står for Gradual Stability Frame, og fungerer som en slags rygsøjle for støvlen, der støtter foden, men stadig lader din fod bevæge sig naturligt i forfoden. At din forfod kan bevæge sig naturligt giver dig følelsen af at sparke bolden barfodet, hvilket vi alle ved betyder mere kraft i skuddet.

At bare hamre bolden mod mål uden kontrol er dog aldrig en god ide og bestemt ikke noget elegante spillere som Cesc Fabregas kan bruge til noget. For at give PUMA evoPOWER 1.3 Tricks sin præcision, har de tyske ingeniører tilføjet et lag AccuFoam under overfladen. Fra naturens side er fødder ret ujævne og giver ikke en særlig ren sparkeflade. AccuFoamen former sig efter foden og gør det hele mere smoothe, så du kan godt se frem til et par klassemål fra evoPOWER, under denne sommers slutrunder.

PUMA evoPOWER 1.3 Tricks er tilgængelige fra d. 21 april lige her. Bemærk også venligst at kassen i billederne er en speciel præsentationsæske, som ikke er inkluderet.