PUMA genskaber Whiteoutet evoPOWER i læder til den nye generation

10.04.2015

Skrevet af Jonathan

For de helt garvede fodboldspillere, bringer en fodboldstøvle i læder mange gode associationer med sig. For den yngre generation er læderstøvler nærmere et muligt alternativ end det rent faktisk er the real deal. Hos PUMA er det begge dele…

Selvom syntetiske materialer har fået overtaget på fodboldstøvlens overdel, så mener PUMA bestemt ikke at det skal erstatte læderoverdelen. Derfor holder de stadig fast i (også) at designe deres evoPOWER med en læderoverdel.

Denne evoPOWER Whiteout er derfor også langt fra første variant i læder. Du kan måske endda huske en Whiteoutet evoPOWER fra sidste år? Nu har PUMA altså givet den nyeste generation en tur med den hvide malerpensel.

Bortset fra læderoverdelen er denne evoPOWER præcis som den nye generation blev præsenteret tilbage i starten af året. Både placeringen af AccuFoam puderne, integreringen af GripTex og den fleksible GSF sål.

Mange stjerner foretrækker stadig læder frem for syntet. For eksempel har vi både set Rosicky og Balotelli spille i lædervarianter af evoPOWER. Er det her en cocktail der bider på dig?