adidas præsenterer ny X15.1 i en lynhurtig sølv farvevariant

30.07.2015

Skrevet af Mathias

Det er snart ved at være et par måneder siden adidas kickstartede deres fodbold revolution og introducerede X15 støvlen til spilleren der trives i kaos. I den tid er det blevet til 2 farvevarianter, som selvom de ikke ser ens ud, stadig bygger på det samme farvedesign, med neon og sort der dominerer. Nu er adidas klar med den næste X og denne gang tager en metallisk tone over…

Neon og sort er stadig en stor del af den nye støvle, men denne gang har adidas sørget for at tilslutte en metallisk sølv tone, som tilføjer en fuldkommen ny dimension støvlen efter min mening. Jeg synes nærmest man skal give credit til det dynamiske design X besidder, at den kan bære de samme farver på tre støvler, uden det bliver alt for ensformigt.

Hvis du bad mig om at rangere de tre X farvevarianter vi har set indtil videre, så havde det virkelig ikke været svært for mig. Jeg har ikke tænkt mig at pakke det ind, personligt var jeg slet ikke fan af den neonfarvede lanceringsmodel og foretrak i den grad den refleksive sorte model, som var møg fed. Det her nye metalliske design er nok et sted imellem de to i min bog og selvom jeg er ikke overlig begejstret, kunne godt se den her støvle dominere på baner rundt i landet.

Forudbestil den nye adidas X15.1 Sølv/Sort/Gul på Unisport.dk lige her.

Det er ikke helt sikkert om Suarez og de andre stjerner kommer til at bruge denne model på banen, men det bliver i hvert spændende at følge. Vi håber bestemt at se nogle Real Madrid spillere i den nye farvevariant, fordi den kommer til at stå knivskarpt sammen med deres nye adidas udebanetrøje. Håber i lytter med Bale og Benzema (Hvis han stadig spiller der i næste sæson).

Den nye sæson er lige på trapperne og spillere på alle niveauer er ved at være færdig med pre-season forberedelserne. Hvis du er iblandt de mange der skal have nye støvler frem mod næste sæson, så har adidas sørget for et stærkt bud i form af den nye X15. Hvor føler du denne nye farvevariant rangere blandt de andre X støvler?