De fleste har formentlig brugt det meste af weekenden på at fejre påske. Men det er imidlertid ikke alle der har tid til at slappe af i højtiden. I England var der nemlig lagt op til Super Sunday i Premier League. To absolutte topkampe var på programmet - Manchester United-Liverpool og Chelsea-Arsenal. Op til slaget om det nordlige England, var der som altid den obligatoriske verbale krig mellem Alex Ferguson og Rafael Benitez. Hvem der vandt den kamp skal vi lade være usagt, men sikkert er det at United virkede langt mere klar til kampen end Merseyside-holdet. Værterne fra Manchester United tog styringen fra start af opgøret og havde inden for kort tid misbrugt de første to 100%-chancer. Allerede efter 11 minutters spil fik Liverpools defensive midtbane, Javier Mascherano, kampens første advarsel. Ikke den bedste start på kampen for en defensiv midtbanespiller og advarslen skulle da også vise sig at blive afgørende. Det vender vi tilbage til. Efter en god halv times tid resulterede Uniteds store spil- og chanceovertag i føringsmålet. Wayne Rooney modtog bolden i venstreside og smækkede et præcist indlæg ind i feltet hvor Wes Brown for en sjælden gang havde sneget sig med frem. Højrebacken fik i en luftduel med Reina headet bolden i kassen og dermed var værterne i front 1-0. Wes Brown spiller i Adidas PowerSwerve Sort. Få minutter før pausen blev kampen mere eller mindre afgjort. Mascherano som hele kampen havde virket en smule overtændt fik sit andet gule kort. Denne gang for brok til dommeren. Dermed måtte Liverpool gå til pausen på Old Trafford bagud med 0-1 og en mand i undertal. Anden halvleg blev ligesom første domineret af United og Liverpool havde tydeligvis meget svært ved at svare igen med 10 mod 11 mand på banen. Men til trods for masser af chancer til både Rooney og Ronaldo fik værterne ikke lukket kampen så tidligt som de kunne ønske sig, og derfor var Liverpool stadig med i kampen, da man aldrig ved hvad Stephen Gerrard eller Fernando Torres kan finde på på egen hånd. Efter 79 minutter var det dog slut. Ronaldo brænder en gigantisk mulighed, men på det efterfølgende hjørnespark stiger selv samme portugiser op foran Reina og header bolden i mål til 2-0. Cristiano Ronaldo optrådte i sine nye Nike Mercurial Vapor IV Rød, som du kan bestille her. Men den nye røde Vapor var ikke færdig fristes man til at sige. Ronaldos landsmand Nani spiller nemlig også i Nike Mercurial Vapor IV Rød og han var manden, der cementerede sejren for United med målet til 3-0. Dermed led Liverpool et ydmygende nederlag mod klubbens måske værste rival. Fra slaget om det nordlige England springer vi til kampen om hovedstaden London, som samtidig var kampen mellem ligaens nr. 2 og 3. På Stamford Bridge tog Chelsea imod Arsenal i en kamp hvor en eventuel taber vil få meget svært ved at vinde det engelske mesterskab i denne sæson. Chelsea havde revanche til gode, da man tabte det omvendte opgør med 0-1 på Emirates Stadium i efteråret og Avram Grants tropper kunne næppe ønske et bedre tidspunkt at få chancen for revanche på. Arsenal har nemlig været stærke stort set hele sæsonen, men netop nu er Wengers unge drenge i en alvorlig formnedgang. Arsenals foregående fire kampe i Premier League er alle endt uafgjort og det har betydet at man har sat førstepladsen over styr. Første halvleg blev gennemført uden den store dominans fra nogen af mandskaberne og store chancer vadede angriberne da heller ikke i. I anden halvleg kom der dog gang i løjerne. Efter en lille times spil bragte Sagna Arsenal foran med 1-0 med sit første mål nogensinde for The Gunners. Den iøjnefaldende franske højreback, som netop er blevet udtaget til det franske landshold, spiller i Puma v-Konstrukt II. Men Chelsea gav bestemt ikke op. Foran hjemmepublikummet tog Chelsea skeen i den anden hånd og lagde pres på gæsterne. Efter 73 minutter gav det pote, da bolden lidt tilfældigt havnede for fødderne af Drogba. Den ivorianske bomber svigtede ikke og dermed var der balance i regnskabet. Blot 10 minutter senere var Drogba igen på pletten og iført Nike Mercurial Vapor SL Marine sørgede Chelseas topscorer for at hjemmeholdet kunne trække sig sejrrigt ud af lokalopgøret og dermed overtage andenpladsen i Premier League. Resultaterne Super Sunday betyder at Manchester United ligger nr. 1 i Premier League forfulgt af Chelsea med 5 point op og Arsenal med 6 point op. Men intet er afgjort da alt som bekendt kan ske i fodbold. Vi glæder os til at følge den spændende afslutning på en af verdens absolut bedste fodboldligaer.