Fra banen til gadebilledet - Nike F.C. 'French Touch'

10.04.2016

Skrevet af Mathias

Den er god nok, for hver dag der går kommer vi nærmere på denne sommers Europamesterskaber og inden turneringen præsenterer Nike deres nyeste Nike F.C. styles, som en del af ‘French Touch’ kollektionen.

At være en del af Nike F.C. betyder man lever og ånder for fodbold. Du spiller ikke kun fodbold, du lever det i alle aspekter af livet. Ved dette års turnering i Frankrig står Daniel Sturridge, Blaise Matuidi, Gerard Pique og Eden Hazard overfor hinanden som konkurrenter, men de er alle forenet i deres ustyrlige kærlighed til fodbold.

“Fodbold er mit liv i dag og det har været en del af min hverdag siden jeg var fem år gammel. Det er mere end en passion. Jeg er stolt af at være professionel fodboldspiller, men det er ikke jobbet der inspirerer mig - det er glæden jeg føler ved at spille fodbold." - Blaise Matuidi

De nye Nike F.C. ‘French Touch’ styles symboliserer deres kærlighed både på og af banen og som altid med de moderne livsstilsprodukter, har Nike nailet designet. Den franske inspiration er ikke til at tage fejl af og er en stor del af hele kollektionen, hvor specielt den Breton trøje, som Matuidi kan ses i, har fanget min opmærksomhed.

Som en del af den nye Nike F.C. ‘French Touch’ kollektion har Nike også præsenteret nye farvevarianter af deres sneakers, som i den grad repræsenterer passionen for fodbold både på banen og i gadebilledet. Sammen med resten af den nye Nike F.C. kollektion, vil Nike Hypervenom Free, Nike Magista Footscape og Nike Mercurial Superfly Free blive gjort tilgængelige i løbet af April her hos unisport.

Nike Hypervenom Free lanceres d. 14.04.

Nike Magista Footscape lanceres d. 21.04.

Nike Mercurial Superfly Free lanceres d. 28.04.

Hvis du ikke kan vente på den nye Nike F.C. kollektion dropper, så er det nuværende udvalg tilgængeligt her.