Tirsdag aften skulle der spilles returopgør i Champions League og der var flere indbydende kampe på menuen. Efter det målløse opgør mellem Arsenal og AC Milan i den første Champions League 1/8-finale på Emirates Stadium var der en nervepirrende returkamp i Italien i vente. Det meste af første halvleg foregik på midten af banen dog med Arsenal som værende det mest spilstyrende hold. Den eneste rigtige farlige chance tilfaldt gæsternes Cesc Fabregas som havde et flot langskud på overliggeren, men ellers var første halvleg uden farlige afslutninger fra begge mandskaber. Milan kom ud til 2.halvleg med fornyet energi og overtog rollen som det dominerende hold og bl.a. Pato og Kaka viste framragende teknik og havde begge et par fornuftige afslutninger på mål. Kaka spiller i den elegante Adidas adiPURE og Milans nye vidunder Pato spiller i Nike Mercurial Vapor IV. Til trods for at Milans dominans og udsigten til forlænget spilletid så ville Arsenals unge komet Cesc Fabregas det anderledes. Med seks minutter igen, tog han et par træk ind i banen, inden han fladt bankede bolden forbi Palac i Milan målet. En utrolig flot solo præstation af den unge stjerne som spiller Nike Tiempo Air Legend II FG Hvid/Sort. Målet ramte de forsvarende mestre hårdt og kravet for videre deltagelse var nu at holdet skulle score to mål for at komme videre, men det blev ikke til et eneste, i stedet blev det Arsenal, der med Adebayors overtidsscoring sørgede for 2-0. Den togolesiske angriber spiller i Adidas Tunit. Tirsdagens Champions League program bød også på et nervepirrende opgør imellem Sevilla med Christian Poulsen på holdet og tyrkiske Fenerbahce. Det første opgør i Tyrkiet endte med en spinkel 3-2 sejr til det tyrkiske hold og derfor var tingene langt fra afgjort. Denne kamp skulle også vise sig at blive aftenens mest målrige opgør og det fik tilskuerne bevist efter blot fem minutter, hvor Daniel Alvessatte gang i en forrygende første halvleg med et drøn af et frispark fra 25 meter. Fenerbaches målmand ,Demirel, så rigtig skidt ud i situationen og burde have haft den. Målet fra Alves’ Nike Mercurial Vapor IV bragte Sevilla foran samlet på reglen om udebanemål. Kun fire minutter senere var den gal igen med tyrkernes målmand Demirel. Sevilla’s Keita trykkede af fra en distance på 30 meter og selv om skuddet sad mere eller mindre lige på tyrkernes målmand, så røg den alligevel ind til 2-0. Keita’s hårde drøn blev sat ind med Puma Velocity 1 06 FG Blå som du nu kan spare hele 57% på her hos Unisport. Nu var Fenerbahce for alvor tvunget frem på banen og det må man sige de kom. Allerede i det 20. Minut gjorde gæsternes Deivid det til 2-1 på et framragende mål fra kanten af feltet, hvor han bankede til en hjørnesparksbold, og sendte den fladt ind bag Palop i Sevillas mål. Den målfarlige herre spiller i Adidas Predator. Gæsterne kom længere og længere frem på banen men lige lidt hjalp det da Sevilla i det 41. minut så ud til at slukke og lukke kampen med målet til 3-1. Daniel Alves var ophavsmanden da han spillede bolden ind til Kanouté, der smart tog den ned med brystet og flugtede den ind til 3-1. Kanouté satte målet ind i et par støvler fra Joma. Håbet så ud til at være slukket for det tykiske mandskab, men de opgav ikke og det gav i sidste ende pote. I det 79. minut trådte den skarpe angriber Deivid i karakter igen ved at score det forløsende mål til 3-2. Midtbanekreatøren Alex sendte et frispark højt ind i feltet og en umarkeret Deivid bankede til den første gang. Han ramte dog først stolpen, men var selv over returen og kunne fra nært hold udligne Sevillas samlede føring. Kampen blev ved 3-2 og holdene skulle nu ud i forlænget spilletid. Den forlængede spilletid var en rodet affære hvor begge mandskaber var trætte og havde nerverne uden på tøjet. Det resulterede i at ingen af holdene kunne få prikket bolden over stregen og straffesparkskonkurrencen var en kendsgerning. Her tog tyrkernes dårligt spillende målmand revanche og snuppede to svage spark fra Sevillas Alves og Maresca og det afgjorde tingene til tyrkernes fordel. De sidste to opgør i aftenens returopgør i Champions League var kampe der på papiret allerede var afgjort. Spanske Barcelona tog imod de skotske mestre fra Celtic. Du kan netop købe Barcelonas hjemmebanetrøje samt Celtics hjemme-og udebanatrøje her hos Unisport med en besparelse på helt op til 36%. Klik på holdnavnet og så kan du se de fantastiske tilbud. Der var aldrig tvivl om udfaldet på Camp Nou for efter bare tre minutter måtte Boruc i Celtic-målet fiske bolden ud af nettet. Ronaldinho sendte en aflevering afsted til Sylvinho ned ad venstrekanten indlægget ramte Xavi som prikkede bolden over Boruc i Celtic-målet. Ronaldinho er endelig begyndt at vise hvad hanvirkelig kan med en bold og det gør han for tiden i hans nye Nike Tiempo 10R Ronaldinho FG Marine/Kongeblå, som du kan forudbestille her hos Unisport. Xavi som har vist sig at være redningsmand og en målfarlig afslutter spiller i Adidas Predator. Resten af kampen var en små trist affære og Barcelona var skotterne klart overlegne og spanierne havde også bolden langt mest. De kunne køre bolden stille og roligt rundt uden at skulle bekymre sig alt for meget. Gæsterne havde heller ikke meget at komme med frem ad banen og de var meget sjældne gæster i Barcas felt. Kampen fik dog en trist drejning da Barcelonas supertalent Lionel Messi måtte udgå med en skade, der i værste fald kan holde ham ude i resten af sæsonen. Argentineren vil således ikke kunne hjælpe Barca i jagten på Real Madridi ligaen, ligesom Champions League-trofæet også har rykket sig længere væk. Barcelona vinder samlet 4-2 på en god indsats i det første opgør i Glasgow. Den sidste af aftenens opgør fandt sted på Old Trafford da Manchester United mødte Lyon. Det første opgør endte 1-1 så der var lagt op til et spændende returmøde på Old Trafford. Men første halvleg blev aldrig den fodboldoplevelse, som de to holds startopstillinger ellers havde evnerne til. C.Ronaldo og co. formåede dog alligevel at være spilstyrende dog uden at komme frem til de helt store chancer. Kampens afgørelse indtraf i det 73. minut da Wes Brown kom i et overlap i Uniteds højre side. Han sendte et fladt indlæg ind over, som Anderson afsluttede på. Bolden ramte et par ben og landede tilfældigt ved Ronaldo, der fra en skarp vinkel sendte bolden i mål. Målet var Ronaldos 6. Mål i Champions League sammenhæng og sender ham op på en delt førsteplads ved siden af Barcelonas Messi. Mere spektakulært er det at den talentfulde midtbanespiller, Cristiano Ronaldo, har spillet 30 kampe i denne sæson og har scoret ikke mindre end 30 mål, hvilket er en imponerende statistik. Cristiano Ronaldo spiller i den populæreste støvle i 2008, nemlig Nike Mercurial Vapor IV. Efter tirsdagens runde er følgende hold gået videre til ¼ finalerne: Barcelona Manchester United Arsenal Fenerbahce Vi må desværre sige farvel til følgende: Lyon Celtic Sevilla AC Milan