I Serie A har der igennem længere tid ikke været den store tvivl om, hvem der skulle rende med Il Scudetto. Inter har sat sig tungt på tronen og efter midtugens topbrag mod Roma, blev 1-1 en sejr for de regerende mestre og i realiteten lignede en åben motorvej til den eftertragtede pokal. Men alt kan som bekendt ske, når bolden er rund og det var præcis hvad Inter oplevede i denne weekend. Syditalienerne fra Napoli tog hjemme imod Inters udvalgte, som i denne kamp virkede en anelse amputerede. Men bevidst. Flere unge spillere havde fået chancen og hvis de troede de skulle få en walk-over mod midterholdet, så måtte de tro om igen. Marcelo Zalayeta kunne nemlig allerede efter 3 minutter bringe napolitanerne foran og dette var startskuddet på et truende nederlag for Inter. Det første i denne jubilæumssæson! Marcelo Zalayeta (Se foto) spiller i Mizunos elegante skindstøvle Morelia og er ikke den eneste i Seria A som sværger til de japanske støvlespecialister fra Mizuno. Morelia-støvlen magen til udgaven som Zalayeta scorede mod Inter i koster 849,- og du kan købe den her. Inter virkede nærmest uinteresserede i at udbedre skaderne og det var da også Napoli som havde teten i resten af kampen og de tillod sig endda at brænde fra 11-meter pletten. Resultatet 1-0 blev facit og udeholdets 2 forsøg på mål inden for rammen, vidnede om indstillingen blandt Inters udvalgte. Det krævede dog sejr af Roma hjemme mod Parma. Det skulle dog vise sig, at det var det mindste problem. Aquilani åbnede målfesten efter godt en halv time i sine Nike Air Legend II. Et selvmål i anden halvleg og så var den mere end almindelig sikker, men alligevel ville Roma-legenden Francesco Totti vise sig fra sin bedste side og kunne med 10 minutter igen bringe romerne foran med 3-0. Francesco Totti sværger til italienske Diadora Maximus til stor glæde for begge parter. Det sluttede dog ikke her, for i de sidste minutter slog store Vucinic til og tilføjede endnu et mål til porteføljen i sine Lotto-støvler. 4-0 og Roma fik revanceret sig efter midtugens bitre uafgjorte kamp på Stadio Olimpico. Derudover kunne Fiorentina højst overraskende melde Juventus helt ud af mesterskabskampen og sig selv ind i topstriden. Med en 3-2 sejr på udebane kunne Martin Jørgensens hold fejre en historisk høj placering efter tvangsnedrykningen for år tilbage. Gobbi bragte enda Viola foran i sine Asics støvler, men nyindkøbet fra Liverpool, Mohamed Sissoko udlignede for Juve – i støvler fra Italienske Lotto. Efter 1-1 ved pause var de med forventning om et stort tungt pres fra Juventus og det kom da også . Camoranesi kunne bringe hjemmeholdet foran, og det holdt til der var et kvarter igen, før langlemmede Waigo kunne udligne for Fiorentina. I slutminutterne blev det dog rigtig hektisk og Fiorentinas Pablo Daniel Osvaldo fik inden for 4 minutter glæden af at få gult kort, blive matchvinder, samt få rødt kort. Målet til 2-3 var fortjent, men Osvaldo fejrede det ved at tage trøjen af, hvilket kostede hans andet gule kort på 4 minutter og ud måtte den glade målscorer. Osvaldo spiller i den helt nye Adidas Tunit 50.8. Således blev Serie A igen åbnet og en interessant afslutning følger frem mod sommeren.