Nike klar med nye og sprøde Free Hypervenom modeller

28.07.2015

Skrevet af Mathias

Det er efterhånden et par måneder siden nu, at Nike lancerede Hypervenom II fodboldstøvlen og den har i den grad taget verden med storm. Nike har derfor følt det kun var retfærdigt også at opdaterer deres Free Hypervenom sneaker, som siden dens introduction er steget og steget i popularitet. Derudover er de også blevet klar med en række nye farvevarianter til skoen low model.

Nike Hypervenom Phantom II støvlen er i blandt de mest innovative i fodboldverdenen og det tog flere års intenst arbejde at få den til det punkt den er nu. Det føltes derfor som lidt et spild kun at bruge den viden og teknologi Nike havde fået på fodboldstøvlen. Nike har derfor videreudviklet deres Free Hypervenom, som blander komforten fra den bløde Hypervenom overdel, med den velkendte Free sål.

Jeg må indrømme, at da jeg så de første par Free Hypervenom modeller var jeg ikke helt solgt. Kollektionen er dog sidenhen gået fra styrke til styrke designmæssigt og hvis du spørger mig har Nike ramt helt plet med denne nye lancerings farvevariant på Free Hypervenom II. Detaljeringen på sålen er hvad der virkelig løfter den et par niveauer op og selvom det kun er et lille design touch, så giver det alligevel skoen noget kant, hvilket var nødvendigt.

Du kan finde alle Nike Free Hypervenom sneakers lige her.

Sammen med den nye Free Hypervenom II har Nike også opdateret farvevarianterne på skoens low model, som kommer i tre forskellige farver. Low versionen er lidt mere en traditionel sneaker end den høje Free Hypervenom II, som er baseret på Nikes Chuka silhuet, og er også steget sindsygt i popularitet de sidste par år.

Low modellerne er også lavet med det samme prikkede design på sålen, men hvis du troede jeg var oppe og køre over Free Hypervenom II skoen, så er det intet i forhold til low modellen. Jeg må tilstå jeg er ikke så glad for bordeaux farvevarianten (Hver mand sin smag), men der er ingen der kan røre den grå og sorte model, som ser exceptionelle ud efter min mening.

Nike har et meget bredt udvalg af sneakers, med noget til enhver smag. Jeg var selv svær at overbevise til at starte med og det er først i de sidste par måneder at jeg er begyndt at blive lidt lun på Nike Free Hypervenom. Pludseligt efter lanceringen af disse har jeg dog næsten svært ved at holde mig fra at snuppe et par af den sorte Low variant. Hvad med dig, hvilken Nike Free Hypervenom synes du bedst om?