Nike præsenterer deres “Fais Briller Le Jeu” video - Spark Brilliance på banen!

05.04.2016

Skrevet af Mathias

Fodboldfeberen er smitsom og et enkelt stykke fodbold-brilliance kan ændre historiens gang. Nike har lanceret deres “Fais Briller Le Jeu”-video, som kickstarter deres Euro 2016 kampagne og viser hvordan et fodboldøjeblik inspirerede Blaise Matuidi.

Det er en Nike football video, så du ved det bliver godt, men den her er ekstra special, selv målt efter deres standarder. Indsprøjtningen af fodbold-inspiration er baseret på Blaise Matuidis karriere, som genkalder det øjeblik han var vidne til sit barndomsidol, Jay-Jay Okocha, ændre en kamp med et enkelt stykke fodboldmagi.

“Jay-Jay Okocha var min yndlingsspiller som ung dreng. Jeg plejede at elske at se ham spille for mit hold. Han var spilleren som løftede holdet og fansene med en enkelt dribling og stykke magi. At se hans fodbold-brilliance inspirerede mig.” - Blaise Matuidi.

Nu er det Blaise Matuidi selv du ser “Fais Briller Le Jeu” eller “Spark Brilliance”, og hans evner på banen der inspirerer holdkammerater, fans og vigtigst af alt fremtidige generationer!

Hvis du er lige så inspireret som mig lige nu, så finder du den nye Frankrig Euro 2016 Vapor-dragt lige her.