Old School møder new school i dagens støvlespots!

04.04.2016

Skrevet af Mathias

Har du gang i en lidt kedelig mandag? Lad os gøre det hele lidt sjovere med en omgang støvelspots, hvor vi viser jer det bedste fra hele verden.

Riley Woodcock (Sydney FC) - Nike CTR360 Maestri III Current Blue/Black/Volt

Den australske liga er altid et af de bedste steder at finde støvlespots og da vi var på jagt i dag var der bid igen. Riley Woodcock tog os nogle år tilbage og troppede op i et par Nike CTR360 Maestri III i Current Blue/Volt farvevarianten. Ord kan ikke beskrive hvor meget vi savner CTR støvlen, så det er altid godt at se spillere, som stadig holder fast i den lidt endnu.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 Natural Diamond

Hvis du skulle være i tvivl, så blev der spillet en lille fodboldkamp i Barcelona denne weekend. I El Clasico, gav Cristiano Ronaldo andet kapitel af sin historie fortalt i fodboldstøvler deres første kamp. CR7 scorede også i støvlernes debut og bad pænt Camp Nou of at være “calma”.

Karim Benzema (Real Madrid) - adidas X 15.1 & adidas X 15+ SL

Den anden Real Madrid målscorer var Karim Benzema, som også havde nye støvler til opgøret. Sidste uge spillede han i de nye adidas X 15+ SL, men midt under El Clasisco byttede han dem ud med den ligeså nye X 15.1 Hvid/Semi Solar Slime. Det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning, fordi det blev også støvlerne han udlignede i.

N’Golo Kante (Leicester City) - adidas X15+ SL

En anden spiller i adidas X 15+ SL er den franske landsholdsspiller N’golo Kante, men han blev i de nye støvler hele kampen igennem. Der er egentlig ikke meget at sige om N’golo Kante længere - han er for vild og er en af de største grunde til Leicester ligner Premier League mestre.

Jamie Vardy (Leicester City) - Nike Hypervenom Phantom II Radiant Reveal

Jamie Vardy spillede i sidste uge for England og scorede i sine eksklusive Nike Hypervenom Phantom II Camo Pack. De fik dog kun en kamp, fordi i weekenden var Vardy tilbage i Radiant Reveal Pack støvler igen. Lidt en skam, men hey, de her står jo også skarpt.

Alejandro Faurlin (Queens Park Rangers) - adidas Predator Absolute

Aaaaww! Alejandro Faurlin blev lige en af vores yndlingsspillere, fordi i weekenden rockede han et par adidas Predator Absolute i måske den mest klassiske farvevariant nogensinde. Stor respekt herfra!

Harry Novillo (Melbourne City FC) - PUMA evoSPEED SL Fresh

Det var omkring 25 grader i Melbourne sidste uge (Ja, vi googlede vejrudsigten), og når man spiller i så varme forhold kunne spillere godt få ubehageligt varme fødder. Men ikke Harry Novillo, som spillede i PUMA evoSPEED SL Fresh støvlerne, der er lavet med en ventilerende overdel. En rimelig unik teknologi, men hvis du har problemer med varme fødder, så er det nok en du er rigtig glad med at se introduceret.

Bruce Djite (Adelaide United FC) - Nike Hypervenom Phantom II Rainbow laces

Som om turkise fodboldstøvler ikke var iøjnefaldende nok allerede, så tilføjede Bruce Djite lige et par regnbue snørebånd til dem. Derudover, så støtter snørebåndene også et rigtig godt formål, da de er et symbol for kampen mod homofobi i fodbold. God stil af Bruce Djite.

Derlis González (Paraguay) - Nike Mercurial Vapor Custom design

Afslutteligt har vi et meget specielt spot fra Paraguay, hvor Derlis González spillede i et par custom Nike Mercurial Vapor støvler. De Paraguay-inspirerede fodboldstøvler er lavet af Lili Cantero, som kan være meget stolt af resultatet. Derudover, er det også fedt at se Hulk i Mizuno Morelia Neo Origami støvlerne.