UnisportXadidas #BeTheDifference I Tricks og tunneller med Ace og X

27.07.2015

Skrevet af Jonathan

Stemningen er elektrisk fra det øjeblik du træder ind af døren. Fyldt op med Ace og X på væggene, en dunkende bas fra højttalerne, mens lækre tricks og skills bliver hældt ud af godteposen på de tre små baner. Hvis man elsker fodbold - så er det her stedet at være. Det er sådan her jeg gerne vil forestille mig at livet efter døden ser ud…

Denne sommer har været skelsættende for adidas, efter at de har bragt en revolution ind i spillet. Med kaos og kontrol som de to styrende elementer, har adidas taget en helt ny tilgang til fodbolden. Og det er netop med udgangspunkt i denne revolution at adidas nu rejser jorden rundt for at lokalisere, hvilke spillere som er X (Chaos) og ACE (Control).

Styrer du spillet? Så er du Ace spilleren og du kan finde dine nye støvler lige her.

I Münchenbryggeriet i Stockholm, havde Unisport sammen adidas fundet 32 bud på, hvad Sverige kan byde på af kaos og kontrol. Over to dage viste freestylere, streetspillere og almindelige fodboldspillere, hvilke tricks de havde i ærmet - for det var nemlig lige præcis hvad turneringen handlede om - at vise de bedste tricks i sit våbenlager. Point blev givet ud fra sværhedsgraden af de tricks og driblinger man lavede og jeg skal da også lige love for at loftet blev blæst af flere gange af de mange tilskuere som, sad på tribunerne rundt om banen, hver gang nogle brækkede knæene af en tunnel.

Når der ikke lige var gang i turneringskampene kunne de fremmødte prøve deres egne evner af på en mindre 2v2 bane eller endda i et 1v1 bur. Ja selv deres skudkraft kunne blive testet af i ægte #BeTheDifference omgivelser (naturligvis med et par ACE 15.1 eller X 15.1 på fødderne - man havde muligheden for at prøve fodboldstøvlerne på stedet.)

Hvis alt det ikke lige var sagen kunne man kigge på, når SkillTwins stillede op i et par showmatches eller når lokale rappere tog over. Selvfølgelig var der også lagt op til en omgang prygl i FIFA 15.

Trives du i kaos? Skab panik i modstanderens forsvar med X15.1.

Med andre ord, så gav atmosfæren alt, hvad et fodboldhjerte begærer, hvad enten man var deltager i selve turneringen eller bare var mødt op for at hænge ud. I weekenden er turen kommet til København og jeg kan garantere for at stemningen vil blive mindst lige så elektrisk som den var i Stockholm.

Stockholm havde masser at byde på når det kom til freestyle og tricks og de to vindere kan også glæde sig over at de nu skal med til Marseille den ultimative showdown, hvor der vil være spillere fra hele verden. Det bliver spændende at se, hvad København har at byde på i den kommende weekend!