Udviklet innovation - adidas præsenterer X 15+ SL

31.03.2016

Skrevet af Mathias

adidas er klar til at gå til ekstremer igen! De præsenterer nu X 15+ SL, som er endnu et eksempel på hvor meget innovation tyskerne har i deres gemmer. Lær mere om hvad der gør dem så specielle her.

Vi er allerede tre måneder inde i 2016 og det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse, at adidas X 15 fodboldstøvlerne ikke er langt fra en opdatering. Før adidas fuldstændig ændrer deres kaos-støvle, vil de dog lige blære sig lidt og vise præcis hvor meget tech og innovation de kan lave med deres nuværende silhouette.

Den nye adidas X 15+ SL er bygget med en helt ny X-Cage konstruktion, som er det eksterne skelet man kan se, der omfavner støvlens overdel og giver støtte. På Superlight (SL) versionen, er denne teknologi gjort skarpere og lettere, så den i endnu højere grad er bygget til ekstrem fart. At støvlens X-Cage er gjort tyndere betyder også, at overdelen i områder faktisk er gennemsigtig. Det kan godt være dette umiddelbart ingen fodboldrelateret funktion har, men vores fotografer har haft en fest med det, hvilket du kan se på billedet nedenunder.

Selve overdelen hedder X-Skin og den er også blevet ændret til en 3-lags opbygning, så du får den ideelle performance i alle vejrforhold. Uanset om det står ned i stænger eller der er blændende sol, så er Karim Benzema, Luis Suarez og Bale klar til at bosse alle baner.

Lægger du endvidere dertil, at de også har opdateret X 15+ SL støvlens TechFit Collar, så den endnu bedre støtte og kompression giver, så har du en støvle der virkelig lader dig forsøge de mest uforudsigelige og aggressive træk.

adidas X 15+ SL er hvad der sker, når du tager en allerede vanvittig god støvle og giver den en endnu mere premium fremtoning. De nye støvler fra adidas er tilgængelige lige her.