Umbro Velocita Pro Sort/Gul - Flyt dig eller bliv blæst af banen

24.07.2015

Skrevet af Mathias

Umbro er virkelig ved at blive kongerne af cool i min bog. De sidste par måneder har de været yderst flittige med lanceringerne og alle har været fra aller øverste skuffe. Nu er de tilbage med endnu flere lækkerier og gør klar til den nye sæson, med den nye Umbro Velocita i en skarp sort og gul farvevariant.

Umbro Velocita kollektionen blev for nyligt lanceret i en meget farverig neon model og kort forinden en helt blackouted version. Det engelske mærke blander nu det bedste fra begge støvler, så du nu får et ret nedtonet look, men som stadig har et visuelt pop på hælen.

Umbro Velocita støvlen har udviklet sig til at være lidt af en favorit her på Unisport kontoret, hvor mange er enige i at den minder om de ældre F50 modeller. Der er i hvert samme mængde detaljeorientering og Velocita modellen har massere af teknologiske, så vel som æstetiske elementer, som virkelig gør den til noget specielt.

Nok min yndlings af de fornævnte visuelle detaljer, er den måde snørebåndene og indlægssålens farve ændre sig fra sort til neon, desto længere man går op af støvlen. Det giver, specielt på snørebåndene, et unikt og livligt look, som går hånd i hånd med støvlens hurtige natur.

Umbro er gået et par gear op på i forhold til den blackoutede Velocita, men bibeholder den samme klasse. Som i nok har gættet er jeg fan, men hvad med dig? Er Umbro ved at hale ind på de større mærker med deres seneste lanceringer?