Foråret er ankommet og Nike er klar med et par hvide Free Hypervenom II

25.03.2016

Skrevet af Mathias

Vi ved alle hvad klokken har slået når solen skinner og blomsterne skyder frem - Det er tid til af finde de hvide sneakers frem. Nike har sørget for at du kan køre fodboldstilen uden for banen med de ultrafede Free Hypervenom II

Nike Hypervenom Phantom II blev et øjeblikkeligt hit efter lanceringen i maj sidste år og det tog ikke lang tid før de overførte designet til deres sneakers og skabte Nike Free Hypervenom II. Den moderne sko kombinerer det bedste fra to verdener for os der elsker både fodboldstøvler og sneakers - Nemlig sålen fra Nike Free og overdelen fra Hypervenom fodboldstøvlerne.

De mørke, mudderfyldte dage er lige så stille på vej væk, og det betyder at vi kan begynde at gå med hvide sneakers igen. Vi her hos Unisport HQ har ventet og ventet på en hvid udgave siden lanceringen, og efter vi har set dem i både sort, blå, rød, grøn og andre farver, så var det endelig tid til at vi fik den i hvid. Timingen er heller ikke tilfældig, da hvide sneakers ikke passer så godt til sne, slud og regn.

Du kan få de forårsklar sneakers, Nike Free Hypervenom II lige her!

Du kan derfor allerede nu vise kærlighed til Hypervenom uden for banen i foråret bedste farve. Det er så heller ikke noget minus at hvide sneakers går godt til alle salgs bukser, både Jeans og træningsbukser. Du kan derfor rocke et par Free Hypervenom II Hvid i skolen, såvel som til træning.