Nike gør Cristiano Ronaldo og Portugal klar til EM 2016 med ny hjemmebanetrøje

21.03.2016

Skrevet af Mathias

Sidste torsdag kunne Nike præsentere de nye EM-trøjer til deres landshold, hvor både England og specielt Frankrig har fået nogle fantastiske trøjer. Portugal er ingen undtagelse, og vi ser lidt nærmere på dem her.

Nike har brugt to år på at udvikle deres nye Vapor trøjer med AeroSwift teknologi, og nu er spillerne mere klar end nogensinde før. Portugal har naturligvis fået denne avancerede opdatering, men på den visuelle front holder Nike sig til det klassiske på hjemmebanetrøjen.

Hjemmebanesættet fra Portugal har en stolt tradition og det har Nike fortsat med stil, med en klassisk rød farve på kroppen, med mørkere ærmer og grønne detaljer langs siderne og rundt i kraven. De grønne striber går ned langs hele siden og fortsættes på bedste vis ned i shortsene, med samme detalje.

Det nye sæt gør os stærkere end nogensinde, lettere og mere bevægelige. Mine holdkammerater og jeg glæder os til at spille og vinde i vores nye trøjer. - Cristiano Ronaldo.

Både hjemme- og udebanesættet bliver lavet i Nikes nye AeroSwift teknolgi, som gør trøjerne lettere, mere ventilerende, strækbar og effektiv under kampen. En anden flot detalje er kompasset på indersiden af dragten som repræsenterer Portugals langvarende søfarthistorie, samt ordene "Nação" (Nation) og "Valente" (Modig), som er broderet i nakken og på ærmerne. Portugal er med andre godt klædt på til de europæiske mesterskaber til sommer.

Portugals nye Vapor-sæt kan bestilles fra d. 24. marts her på Unisport.dk