PSG er klar til 2015/16 sæsonen med stilren udebanetrøje

23.07.2015

Skrevet af Mathias

Ændre aldrig på et vindende hold, som man siger. Paris Saint Germain har været fuldstændig dominante og har hentet de hjemlige franske titler ind på samlebånd i de sidste par år. Igennem de år har en anden ting været lige så sikkert som PSG sejr og det har været designet på deres trøjer.

Udover et par stilistiske ændringer har PSG dragterne set meget ens ud, med de samme farver og det samme simple look. Der er heller ikke ændret meget i år og frem mod 2015/16 er Nike gået med en nærmest helt hvid PSG udebanetrøjen igen.

Man kan ikke rigtig hade designet på trøjen, fordi den ser squ ret pæn ud, men jeg kan ikke lade være med at føle, at de kunne have været en smule mere eventyrlystne. Man skal være lidt forsigtig med hjemmebanetrøjen, men lidt mere vildskab synes jeg ikke ville have skadet på den nye Paris Saint Germain udebanetrøje.

Pariserne er et meget modebevidst folk, hvilket gør en PSG trøjen meget svær at designe. Hvis man ikke passer på får man folket på nakken, eller hvis man er rigtig uheldig kommer man på den forkerte side af Zlatan. Det er måske derfor Nike endnu engang er gået med det sikre valg, jeg håber de prøver noget lidt vildere næste år.

Paris Saint Germain er klar til at gøre det samme som de har gjort de sidste par år og tromle over Ligue 1 igen, men kan deres nye udebanetrøje inspirere dem til komme længere I Champions League, hvor den helt store success stadig udebliver? Fortæl os hvad du synes i boksen nedenunder.