Ny frisk blå farve til klassikeren Umbro Speciali 4

03.04.2015

Skrevet af Jonathan

De gode folk fra Umbro har ikke spildt tiden, og påsken har budt på en farveoverhaling til deres fodboldstøvler. Det gælder også Umbro Speciali 4, der er blevet blå. Meget blå. Check den her.

Med lanceringen af de nye farver til Umbro Velocita og Umbro UX-1 har 'The Double Diamond' fuldendt farveopdateringen for deres fodboldstøvler ved at hive en stærkt lyseblå Speciali 4 i manegen. Er du til klassiske dyder, men foretrækker et lidt mere friskt og ungdommeligt look, er der bestemt noget at komme efter her.

Speciali 4 har efterhånden et par år på bagen, men omvendt hvorfor så lavet noget der virker om? Med en snude lavet af Umbros bedste kængurulæder får du en komfortabel fodboldstøvle, der samtidig tilbyder et blødt, lækkert touch på bolden.

Midterfoden er lavet af mikrofiber, og sørger ud over en bedre stabilitet også for at vægten holdes i bund. Win-win, egentlig - og met et knopsystem der både tilbyder komfort og greb er det win-win hvis du vil kræse for dine fødder.

Der er ingen tvivl om, at Umbro Speciali 4 vil dele vandene i den seneste farve - og uanset hvad kan du i alle fald være sikker på at blive bemærket på banen. Hvad synes du om Speciali 4? Del dine tanker i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram!