Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

adidas præsenterer ny forårs-farvevariant for ACE 16.1

22.03.2016

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Foråret er over os, og med udsigten til bedre og varmere vejr præsenterer adidas en ny farvevariant af ACE 16.1, der matcher den blå forårshimmel. Få et nærmere kig på de blå/grøn/hvide skønheder her.

ACE 16.1 er blevet særdeles vel modtaget siden introduktionen, og støvlen, der er lavet til banens sande boss, er nu blevet genopfrisket med en frisk blå farve i anledningen af foråret. Den nye farvevariant har fundet vejen til alle ACE-støvlerne, og du kan derfor finde den på både Primeknit- og low-cut-udgaverne af ACE 16.1 samt på PureControl-støvlerne.

Som navnet indikerer, er adidas ACE 16.1 Primeknit lavet med en vævet Primeknit-overdel. Det høje Primecut, der giver støvlen dens karakteristiske udseende, strømliner kontakten mellem fod og støvle. For at sikre fødderne et ordentligt fæste i støvlerne, er adidas-striberne på overdelens side blevet forstærket og omslutter således fødderne. adidas kalder denne teknologi for CTRL/FIT, og det spiller en vigtig rolle i skabelsen af en så blød og smidig overdel, uden støvlerne falder sammen.

CTRL/FIT-teknologien er også at finde på low-cut-udgaven af adidas ACE 16.1, men her er det ikke for at støtte en Primknit-overdel. På low-cut-udgaven bevirker CTRL/WEB-materialet en maksimal friktion mellem overdelen og bolden, hvilket passer bedre til nogle spillere, selvom det ikke er lige så blødt som dens ældre Primeknit-bror.

Valget er dit, find adidas ACE 16.1 Blå/Grøn/Hvid lige her.