Sells klar med deres nye kollektion af målmandshandsker

22.03.2016

Skrevet af Morten

I mange år har Sells været en stor kanon når det kommer til målmandshandsker - og dette års kollektion skal nok sørge for at den tendens fortsætter. Vi tager her et nærmere kig på de nye tophandsker.

Som altid er Sells klar med deres Elite Aqua silo, der tæller fem modeller i alt; Wrap, Total Contact, Silouette, Axis 360 og Victor Valdes. Vi kommer til at se topkeepere som Fraser Forster, Ben Foster, Simon Mignolet og Victor Valdes i disse, og denne gang giver det bl.a. et glædeligt gensyn med en gammel teknologi.

Handskens baghånd er lavet i NASAs Outlast materiale som bruges til at temperaturregulere astronauter. Dette betyder at handsken regulerer temperaturen indeni under alle typer vejrforhold.

Tjek de nyeste målmandshandsker fra Sells ud her.

På handskens inderside er der indlagt Memory Foam, der former sig efter dine fingre og ligeledes husker dine fingre placerer sig, så du er sikret det samme komfortable fit næste gang du trækker i handskerne.

En ting som jeg har glædet mig meget til i den nye kollektion er genindførslen af D3O i handskernes punchzone. D3O er et blødt og fleksibelt materiale, der hærdes når det bliver mødt med hård kraft og du kan således bokse bolden længere væk.

Hvad siger du til den nye Sells-kollektion og de vilde teknologier? Fortæl os det i kommentarfeltet.