Real Madrid skulle onsdag aften forsøge at spille sig videre i den spanske pokalturnering, Copa Del Rey, imod Mallorca. Det er efterhånden 15 år siden, at de forsvarende spanske mestre fra Real Madrid sidst kunne løfte sejrstrofæet i den spanske pokalturnering. Storholdet skulle forsøge at vende et 2-1 nederlag på udebane for at opnå videre avancement. Real Madrid blæste til angreb fra første fløjt, hvilket resulterede i et hav af chancer. Kampens store syndere foran mål var Saviola, Baptista, som spiller i de sprit nye Nike Total90 Laser FG Sølv/Gul og Higuain, som brændte gang på gang. Mallorca havde en sikker sidste skanse i målmand Miguel Moya, som spillede en rigtig god kamp. I 2. halvleg valgte Real Madrid træneren, Bernd Schüster, at sende Nistelrooy og Robinho på banen, men lige lidt hjalp det. Der var ikke rigtig noget der ville lykkedes for de to nøglespillere lige såvel som resten af holdet. Robinho pustede dog lidt ekstra liv i Real offensiven med sine hurtige og skarpe driblinger. Robinho spiller i den super lette og elegante Nike Mercurial Vapor og bomberen Nistelrooy spiller i den nye klassiske Nike Tiempo Air Legend II Hvid/Sort. Mallorca kunne derimod det som hjemmeholdet ikke formåede og det var at score mål. Kun 7 minutter før tid sendte Mallorca definitivt og højst overraskende Real Madrid ua af den spanske pokalturnering. Det skete da Ariel Ibagaza kom fri af Fabio Cannavaro, tæmmede bolden og lobbede den over reserevekeeper Jerzy Dudek. Efter 90 minutters intensivt pres mod Mallorcas mål på Bernabeu, stod der 1-0 til gæsterne på et yderst flot mål. Dermed tabte stjernerne fra Real Madrid samlet 3-1. Der var lagt op til et brag af en kamp tirsdag aften imellem Barcelona og Sevilla i returopgøret i 1/8 finalen af den spanske pokalturnering. Sevilla var tvunget frem på banen efter at have spillet 1-1 på eget græs. Barcelona havde et udmærket udgangspunkt, men i stedet for at spille offensivt, som de plejer, så spillede de decideret på et målløst resultat. Første halvleg var en utrolig kedelig og chancefattig affære, hvor spillet bølgede lidt frem og tilbage. Eneste lyspunkt i kampen var de helt unge stjerne såsom Giovani Dos Santos, Diego Capel og Jesus Navas, som alle spillede en god og energisk første halvleg. Giovani spiller i de nye Nike Air Legend FG Hvid/Lyseblå, Capel spiller i fodboldstøvler fra Umbro og Jesus Navas spillede i den sprit nye Nike Mercurial Vapor. Efter en noget sløj indsats i første halvleg skulle man mene at begge hold ville komme med fornyet energi i anden halvleg, men nej det skete på ingen måde. Barcelona var tilfreds med resultatet som det var og Sevilla turde ikke slippe tøjlerne og komme fremad banen i frygt for at de ville blive straffet på et kontraangreb. Sevillas angriber Chevanton gjorde ellers et hæderligt forsøg på at drille Barcas forsvar. Chevanton spiller i de helt nye Lotto Gravity Sølv/Sort/Grøn FG, som du kan forudbestille hos Unisport.dk allerede nu. Det var ikke kun Sevillas angreb som pressede på, også højrebacken Daniel Alves var utrolig offensiv og havde flere gode aktioner i kampen. Daniel Alves spiller i Nike Mercurial Vapor III FG Hvid/Rød, som netop nu er på tilbud her hos Unisport.dk til kun 999 kr. – spar 37%! Selvom det ikke så for godt ud for Poulsens hold, så lykkedes det dem dog på forunderlig vis alligevel at presse Barcelona i slutminutterne af kampen. Danskeren var selv tæt på at snyde Victor Valdés, men Poulsen forsøgte sig på ulovlig vis, nærmere betegnet en efterligning af Maradonas ”Guds hånd”. Sevillas, Jesus Navas, havde faktisk bolden i netmaskerne fem minutter før tid, men dommeren mente, at Duda var i offsideposition, da han spillede Navas fri og målet blev dermed underkendt for offside. En kendelse som nok ikke havde fundet sted på Ramón Sánchez Pizjuán, som er Sevillas hjemmebane. Kampen endte uden mål, hvilket var helt efter spil og chancer. Mallorca møder i ¼ finalen Michael Laudrups Getafe, mens Barcelona møder vinderen af Villareal – Recreativo.