Vi præsenterer CR7 Chapter 2: Natural Diamond

18.03.2016

Skrevet af Jonathan

Fra "Savage Beauty" direkte fra Madeiras vulkaner til "Natural Diamond". Nike præsenterer nu 2. kapitel af Cristiano's rejse til toppen.

Cristiano Ronaldo er uden sammenligning en af de mest skinnende diamanter. Men der var engang, hvor han stadig var usleben og rå. Talentet har altid været indiskutabelt. Allerede fra en helt ung alder var det tydeligt at hans evner på banen og sult for succes var uden sidestykke. I en alder af bare 12 år flyttede Cristiano Ronaldo fra Madeira for at forfølge sine drømme om at blive superstjerne i Lissabon. En beslutning som både privat og professionelt krævede stort mod. Og det ændrede også hans liv for evigt…

Ronaldo lod sig aldrig skræmme af de store beslutninger i sit liv. Det var blot nødvendighed for at nå til toppen. Den beslutsomhed sammensat med en inspirerende arbejdsmoral udviklede ham fra en usleben, naturlig diamant til den superstjerne han er i dag. Som du nok allerede har regnet ud, så er det præcis denne del af historien der har lagt inspiration til 2. kapitel i fortællingen om Cristiano Ronaldo fortolket gennem Mercurial Superfly.

“I’m always working hard in training and in the games. It’s work to achieve the success.” – Cristiano Ronaldo

Designet af denne CR7: Natural Diamond i en kombination af kongeblå og navy og med lidt god vilje, så kan man vel godt argumentere for, at der er ligheder mellem den og Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy, som jeg ved mange af jer derude gerne så komme igen. Så her har du nok det tætteste du kommer på en re-release af Galaxy designet – denne gang bare inspireret af ”Natural Diamond”.

Men hey, der er mere og det her gør lige det hele en tand federe. For at repræsentere de tidlige år af hans karriere i Lissabon har Nike helt fysisk bragt det diamant-inspirerede ind i støvlen. Omkring hælen er overdelen nemlig ru, ligesom en usleben diament, og som man bevæger sig længere frem mod forfoden bliver overdelen helt glat. En perfekt symbolik af den måde Cristiano Ronaldo har formet sin karriere på. Det her er næste niveau fra Nike!

Nike Mercurial Superfly CR7 Natural Diamond kommer til at være tilgængelig d. 22 marts.