Nike præsenterer Frankrigs hjemme- og udebanetrøje til Euro 2016

17.03.2016

Skrevet af Mathias

I går fik vi det første officielle kig på Nikes nye Vapor spilledragter der er lavet med AeroSwift teknologien og nu er det mægtige Swoosh klar til at tilføje visuelt design til deres nye innovation. De introducerer Frankrig 2016 hjemmebane- og udebanetrøjen.

Både den nye hjemmebanetrøje og den nye udebanetrøje er designet som moderne fortolkninger af de klassiske franske dyder og detaljer vi forbinder med forrige landsholdstrøjer. Det er også derfor de formår at se så clean og futuriske ud, samtidig med de stadig er umiskendeligt franske.

Jeg behøver nok ikke forklare hvordan landsholdet kommer til at vise deres nationale stolthed i den nye udebanetrøje. “Tricolore” trøjen er lavet som en sand manifestation af det Franske flag, og derudover er den, ligesom hjemmebanetrøjen, lavet med AeroSwift teknologien, som du kan læse meget mere om lige her.

Selvom Frankrig er værter ved Euro 2016, så håber vi virkelig de bliver trukket som udebanehold et par gange, så vi får chancen for at se udebanetrøjen i aktion, fordi den ser så sprød ud!

Både Frankrig hjemmebanetrøjen og udebanetrøjen kan bestilles fra den 24 marts lige her hos unisport.