Nike Tiempo Legend med et strejf af sommer fra Radiant Reveal Pack

16.03.2016

Skrevet af Jonathan

Hvis nogen var i tvivl om, hvorvidt foråret er ankommet, så bekræftede Nike det en gang for alle tirsdag morgen med deres Radiant Reveal Pack. Tag et tættere kig på Tiempo Legend 6 fra kollektionen her.

For hver gang jeg kigger på den nye Radiant Reveal Pack fra Nike, bliver jeg bare mere og mere glad. De sprudlende farver bringer virkelig den forårs/sommerstemning, som vi alle har gået og længtes efter gennem de lange mørke vintermåneder. Særligt springer sålen fra denne Tiempo Legend 6 frem hos mig. Den giver mig mega lyst til at smide et par shorts og en Hawaii skjorte på og mixe mig en drink med en af de der paraplyer i…

Hvis denne Tiempo Legend 6 fra Radiant Reveal Pack bringer dig i sommerstemning, så skriv dig op her og få besked så snart den lander på lager.

Tiempo Legend er blandt de absolut ældste aktive siloer på markedet. Nike har været ekstremt gode til at genopfinde deres Tiempo, hvilket også er lige præcis hvad de har gjort med den seneste generation af Tiempo Legend. Den 6. generation af Legend serien omfavner virkelig alt, hvad Tiempo siloen handler om. Det lækre kængurulæder er konstrueret uden de klassiske syninger på forfoden ligesom Nike har udviklet en ny integreret pløs, der er lavet for at give den største komfort og reneste overflade på Tiempo hidtil.