Nike præsenter det nye forårs look - introducerer Radiant Reveal Pack

15.03.2016

Skrevet af Mathias

Dagene går fra mørkt til lyst. Det samme gør Nikes fodboldstøvler, som de nu giver en ny Radiant Reveal opdatering.

Vinter er slut, men sæsonen spidser for alvor til og nu er ikke tiden til at holde tilbage. Det har heller aldrig været Nikes stil og de introducerer nu deres støvler i et nyt, lyst og meget iøjnefaldende design.

Til trods for alle støvlerne er lavet med en hovedsagligt hvid overdel, så formår de stadig at bringe noget seriøs farve til spilet, og selv med den hvide hovedfarve, får du ingen problemer med at spotte dem på fødderne af den stjernespækkede Nike opstilling.

Den imponerende kombination er en Nike har lidt en tradition for at bruge og denne Radiant Reveal Pack leder mine tanker tilbage til de ligeså fede Reflective Pack og Shine Through støvler fra henholdsvis 2014 og 2015. Ikke desto mindre, har Nike endnu engang formået at give dem deres eget unikke udtryk, mens de stadig har de elementer der gør dem umiskendeligt Nike. Derudover, hvis de førnævnte kollektioner er noget at gå efter, så bliver Radiant Reveal endnu en kæmpe succes.

Sammen med de nye Nike fodboldstøvler, som du kommer til at se på fødderne af stjerner som Blaise Matuidi, Alexis Sanchez, Pique og Harry Kane, så har Swoosh brandet også introduceret Radiant Reveal designet på deres FootballX sko. Nu står foråret for alvor for døren og forholdende til streetfodbold bliver noget bedre og Nike sørger nu for du har det friskeste fodtøj på streetbanerne.

Hvis du vil have fat i den nye Nike Radiant Reveal Pack som en af de første, så er du kommet til det rette sted, fordi vi får den eksklusivt før alle andre. Skriv dig op her!