Weekendens støvlespots: Et sjældent kig på adidas 11Pro Crazylight støvlen

14.03.2016

Skrevet af Mathias

Det har været en smuk forårsweekend, hvor vejret må siges at være tæt på det perfekte fodboldvejr. Vi er klar med vores bedste støvlespots fra weekenden, så læs med og se hvilke støvler fangede vores opmærksomhed her.

Brad McDonald (Central Coast Mariners) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Collection

Vi sparker tingene i gang i Australien, hvor Brad McDonald tog os tilbage til EM 2012 og spillede i Nike Mercurial Vapor VIII Clash kollektionen. Stadig en af de mest iøjnefaldende støvler og man kan godt forstå McDonald holder fast i dem.

Steven Beitashour (Toronto FC) & Mikey Lopez (New York City FC) - adidas 11Pro Crazylight & adidas X 15.1 Primeknit Aztec custom

Så meget støvle-awesomeness i en serie billeder! Jeg var allerede rimelig oppe at køre, da jeg så Steven Beitashour i et par adidas 11Pro Crazylight, men så kammede det helt over da jeg flyttede øjnene ned på Mikey Lopez og hans nyeste customs støvle. Vi spottede ham for nogle uger siden i en Aztec-inspireret Eskolaite Pack og nu ser det ud til han har haft gang i vilde ting igen. Vi kunne ikke finde billeder, hvor man rigtig kunne få et indtryk af dem, men vi håber han giver os et bedre kig på dem i fremtidige støvlespot.

Lee Nguyen (New England Revolution) - adidas ACE 15.1 Hvid/Sølv

I går lancerede adidas deres nye Etch Pack, hvor de præsenterede deres støvler i et whiteout design og med en k-læder overdel. Sidste år gjorde de noget lignende, men uden den nye overdel, og det kan være det er det Lee Nguyen fejrer med sine adidas ACE 15.1 Hvid/Sølv. Stadig lige så lækre som altid og de fortjener bestemt en plads i vores støvlespots.

Hulk (Zenit Sankt Petersborg) - Mizuno Morelia Neo Made in Japan

Man glemmer lidt hvor god Hulk egentlig er, fordi han spiller i Rusland, men manden er stadig et monster! Som mange af hans landsmænd elsker han Mizuno Morelia Neo støvlen mere end noget andet og det kan man godt forstå. Han scorede (naturligvis) i weekenden og det formåede han i den nyeste farvevariant.

Luis Garcia (Central Coast Mariners) - New Balance Visaro

Hey, ham husker vi da! Han ville nok ikke indrømme det selv, men Luis Garcias karriere er nok tæt på sin afslutning. Det betyder dog ikke, at han ikke stadig kan lidt og han fortsætter derfor med at performe for Central Coast Mariners og det gjorde han i den nyeste Visaro farvevariant fra New Balance. De står skarpt!

Leon Legge (Cambridge United) - Nike Tiempo Legend 6 NikeID

Det ser ud til Leon Legge har haft gang i lidt custom arbejde her og har designet sit eget par NikeID støvle. Ikke lige sådan jeg selv ville designe dem, men det er stadig altid fedt at se spillere rocke et par personaliserede støvler.